Ripensia Timişoara a remizat în ultimul test din Turcia. Bănăţenii revin acasă...

Ripensia Timişoara a remizat în ultimul test din Turcia. Bănăţenii revin acasă fără eşec înregistrat în stagiul extern

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fcshkupi.com

Ripensia nu a cedat nici în ultimul joc de pregătire din zona Antalya. Astăzi, elevii lui Alexandru Pelici au făcut meci egal cu o grupare nord-macedoneană de primă ligă – FK Shkupi, scor 1-1. „Urmaşa” Slogăi Jugomagnat a condus cu 1-0, dar Alex Popovici a marcat în ultimul sfert de oră pentru roş-galbeni.

După ce au jucat şi învins două zile mai devreme o secund divizionară din Macedonia de Nord, azi „Ripi” a întâlnit o grupare din elită din zona capitalei aceleiaşi ţări.


Prima parte a aparţinut formaţiei nord-macedonene. Deşi „Ripi” şi-a trecut în cont câteva şanse importante, inclusiv o bară prin Chera. Până la urmă jocul bun al adversarei s-a concretizat cu un gol în minutul 42, Dembo aflându-se la capătul unei acţiuni colective.

Partea secundă a fost mai bună pentru Ripensia. După schimbările efectuate în ambele tabere portarul Aleksovski a fost întrebuinţat serios. Până la urmă timişorenii au egalat prin Alex Popovici în minutul 78, care a reluat cu pieptul în poartă centrarea lui Lungu. Atacantul timişorean semnase şi golul roş-galbenilor din remiza cu FC „U” Craiova 1948. Nord-macedonenii au avut în prealabil un jucător eliminat, dar acesta a fost înlocuit conform protocolului.

Mâine, ripensiştii revin în ţară după stagiul turcesc de zece zile. Bilanţul bănăţenilor e unul pozitiv în zona Antalya: două victorii (2-0 cu Flamurtari şi 2-1 cu Kit-Go Pehcevo) şi trei remize (0-0 cu Septemvri Sofia, 1-1 cu U Craiova 1948 şi Shkupi). Următorul amical al roş-galbenilor va fi conform programului iniţial miercuri, 12 februarie, cu Crişul Chişineu Criş, în deplasare (L3).

Ripensia: H. Moldovan (78, Şt. Dobre) – A. Macrițchii (80, Gavrilă), Tînc (80, Țieranu), Apro (80, Hecsko), Lungu (80, Monea) – T. Călin (78, Stoi), V. Macrițchii (80, Burdeț) – Neagu (57, Tudorache), Urvanţev (80, Sîrbu), Chera (70, Vasluian) – Popovici (80, Golda).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.