Nicolae Robu refuză să participe la o confruntare directă cu Dominic Samuel...

Nicolae Robu refuză să participe la o confruntare directă cu Dominic Samuel Fritz: „Au de făcut dezbateri doar cei ce n-au realizări și proiecte”

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a refuzat să răspundă provocării lansate, aseară, de Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, care l-a invitat să participe la o dezbatere directă pe tema „(ne-)realizărilor”.

Așa cum era de așteptat, primarul Timișoarei nu va participa la o astfel de dezbatere.


În mai multe comentarii publicate pe pagina sa de Facebook, în dreptul postării prin care Nicolae Robu l-a atacat pe Fritz pentru faptul că este „șomer” și „întreținut”, acesta a explicat că nu vrea să răspundă provocării pe motiv că el are realizări în spate.

„Ce să dezbat eu și cu cine? Eu n-am treabă cu contracandidații! Niciodată, nici măcar în acest sondaj! Am pus o problemă de principiu, nu de persoană! Eu n-am de dezbătut nimic cu nimeni! Au de făcut dezbateri doar cei ce n-au realizări și proiecte, cei cu sloganul «Nu fapte, vorbe!»”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

De asemenea, primarul Timișoarei s-a arătat nemulțumit de faptul că postarea referitoare la Fritz a fost comentată de unele persoane care ar avea „agresivitate” în limbaj. „Dv, cetățenii, veți avea câte dezbateri vreți cu mine. Eu cu contracandidații n-am ce să dezbat. E problema lor cum se prezintă în fața cetățenilor, nu a mea, după cum e problema mea cum mă prezint eu în fața cetățenilor și nu a lor. Cu respect v-o spun, pentru că apreciez tonul dv. civilizat, spre deosebire de al majorității dezlănțuită aici cu o agresivitate de limbaj incredibilă”, i-a răspuns Nicolae Robu unui internaut.

4 COMENTARII

 1. Robule ai încurcat-o cu neamțu, acum să te văd????? La ăsta nu merge cu furatul domnule primar. Ești gata și tu o simți. Simți că acest om nu este pe furat și te încurcă povestea…… Cred că nici nu ști ce mic vei deveni.

  Apropo eu întreb este adevărat ce se vorbește în oraș că șoferul tău se iubește cu doamna profesoara?????? Prin baruri așa se vorbește, poate sunt doar vorbe dar dacă nu zici nimic atunci o fi ceva adevăr??????

  Este adevărat că tu împreună cu aparatul tău din primărie, cu uni bineînțeles ați furat din patrimoniul statului???

  Este adevărat că ai dat milioane de euro copiilor tai pt a face cartierul de vile. Mai multe vile în oraș și nu case????

  Este adevărat că pt asta nu vrei să intri într-o dezbatere cu oameni normali într-o țară anormală????

  De ce fugi de dezbateri????? Îți este frică că nu o să ai răspunsurile la tine??????

  Este adevărat că DNA Timișoara nu vrea să vadă toate ilegalitățile din primărie?????? Oare de ce??????

  Se vorbește prin târg că sunt zeci de acte semnate în fals de tine prin care sa diminuat patrimoniul statului, este adevărat???????

  Oare de ce nu vrei dezbatere publica cu un șomer și întreținut când ști bine că tu ești un harnic și corect??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.