Urmărire ca-n filme – mașină a Poliției de Frontieră, avariată de un...

Urmărire ca-n filme – mașină a Poliției de Frontieră, avariată de un vehicul încărcat cu țigări de contrabandă. Fugarul a lovit un agent

0
DISTRIBUIȚI
Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiș au desfășurat, în această seară, în jurul orei 19, o acțiune pentru prevenirea contrabandei cu țigări.


Pe șoseaua care leagă Grabaț de Lenauheim au observat un autoturism despre care aveau informații că este folosit la transportul  de țigări de contrabandă și i-au făcut semn să oprească pentru control. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliției de Frontiera.
Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiștii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care  a acroșat  autospeciala din dotarea instituției, acesta fiind avariată.  Polițiștii de frontieră au reușit oprirea autoturismului pe raza localității Grabaț, șoferul încercând să abandoneze mașina. Când s-a încercat reținerea fugarului, acesta  a devenit violent,  lovindu-l  pe unul dintre polițiștii de frontieră. În interiorul mașinii au fost descoperite țigări de contrabandă.
Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă si ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.