Doi bărbați din Timiș, trimiși în judecată pentru ultraj după un scandal...

Doi bărbați din Timiș, trimiși în judecată pentru ultraj după un scandal cu focuri de armă

0
DISTRIBUIȚI

Doi timișeni aflați în arest preventiv au fost trimiși în judecată pentru ultraj, după un incident care a avut loc în data de 11 aprilie în localitatea Foeni. Atunci, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au oprit pentru un control un Volkswagen în care se aflau doi frați.

„În momentul opririi, cei doi inculpați au coborât și au început să-i amenințe cu moartea pe cei doi agenți de poliție, aruncând cu pietre înspre aceștia și strigând că îi omoară, că îi cunosc. În acel moment, agenții de poliție i-au somat să înceteze, însă unul dintre inculpați s-a urcat la volanul autovehiculului și l-a condus în curtea imbobilului în fața căruia fuseseră opriți, iar fratele săi a continuat să arunce cu pietre.


După ce a introdus autovehiculul în curtea imobilului, același inculpat – conducător auto a ieșit în fața imobilului, cu un par în mână, mergând spre agenții de poliție, în timp ce-i amenința cu moartea, moment în care unul dintre agenți a executat două focuri de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare, iar celălalt agent a executat un foc de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare. Deși cei doi agenți de poliție au executat focuri de avertisment cu pistoalele din dotare, inculpații au continuat să-i amenințe cu moartea, motiv pentru care agenții de poliție au folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare, moment în care cei doi inculpați au intrat în curtea imobilului continuând să amenințe cu moartea agenții de poliție, iar după un timp s-au făcut nevăzuți”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Alte echipaje au venit în ajutorul celor doi polițiști, iar cei doi agresori au fost găsiți și reținuți după aproximativ două ore. Ulterior, aceștia au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.