Licitație contestată pentru proiectul lărgirii drumului dintre Timișoara și Moșnița Nouă

Licitație contestată pentru proiectul lărgirii drumului dintre Timișoara și Moșnița Nouă

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele CJ Timiș, s-a lăudat prea devreme cu iminenta începere a lucrărilor de lărgire a șoselei care leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Chiar înainte de expirarea termenului limită, compania care a pierdut licitația a înaintat o contestație.


Astfel, proiectul este „pus pe pauză” până la decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care poate respinge contestația, proiectul putând astfel continua, sau poate admite contestația, ceea ce ar însemna reluarea licitației.

„Ne-am bucurat și am sperat că, în cel mai scurt timp, vor începe lucrările. Am făcut și un apel către firmele care au participat la licitație, să înțeleagă importanța extinderii la 4 benzi, a drumului Timișoara – Moșnița Nouă și să lase firma desemnată să înceapă lucrările. Din păcate, cu o zi înainte de termenul limită de depunere a contestațiilor, reprezentanții companiei care a pierdut licitația au considerat că trebuie să se arate nemulțumiți de procedură, astfel că au blocat proiectul. Decizia în acest caz o va da, în următoarea perioadă, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.), fie de reevaluare a ofertelor, fie de reconfirmare a câștigătorului anunțat de Consiliul Județean Timiș”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.