Nicolae Robu, întrebat despre costul epistolei către timișoreni: „Chiar nu vă e...

Nicolae Robu, întrebat despre costul epistolei către timișoreni: „Chiar nu vă e ruşine?”

6
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a vorbit din nou despre scrisoarea trimisă timişorenilor şi care a fost interpretată, nu de puţină lume, ca având mai degrabă rol de pliant electoral. Primarul a ţinut să citească întregul conţinut al acesteia în conferinţa online pentru a lămuri problema. Nervii edilului au reieşit la iveală mai târziu, când o jurnalistă a întrebat cât a costat tipărirea şi distribuirea acesteia.

Robu a spus că nu dă replică celor care îl calomniază, dar că cei care îl urmăresc i-au semnalat reacţii din presă. „Eu nu dau replică, aţi putut vedea, că nu cer drept la replică. Cei care mă calomniază, mă împroşacă cu noroi nu merită… Dar că am mai primit eu pe Facebook, de la diverşi urmăritori. Spun urmăritori, nu likeri, pentru că mai degrabă la cei la care mă refer nu erau în postura de likeri – în sensul strict al termenului.


Trimiteri la faptul că eu aş fi distribuit materiale electorale… Stimaţi compatrioţi, ce oameni sunt aceştia, care în contextul în care ne aflăm, cu atâtea probleme, cu răspunderi uriaşe, cu teama care există… deci unii şi acum se ocupă cu împroşcarea cu noroi, cu calomnii fără limite, vreau să încheiem discuţia cu acest subiect. În urmă cu patru săptămâni am considerat că, aşa cum preşedintele ţării, sau al altor ţării, primarii, e potrivit să vin şi eu cu un mesaj către timişoreni…”, a explicat Nicolae Robu.

„Chiar nu au pic de ruşine, nu le e frică de o justiţie divină, măcar”, a mai spus Robu, după care a trecut efectiv la citirea conţinutului scrisorii. „Aceasta e scrisoarea mea, nicidecum nu a fost un pliant, nu are niciun semn de partid, e scrisoarea mea, a primarului, către membri comunităţii… Un asemenea dezgust am pentru cei care au denaturat acest gest. După aspect zicem că facem parte din specia umană şi unii şi alţii. Caracterologic, nu aparţinem aceleiaşi specii. Suntem atât de diferiţi, nu avem nimic în comun de fapt”, a punctat Robu.

Mai târziu în conferinţă, edilul a fost extrem de deranjat de întrebarea unei jurnaliste: „Cât a costat tipărirea sau împărţirea scrisorii…?”. Iritat, Robu imediat a întors foaia, la propriu. „Nu ştiu şi mă preocupă altceva decât prostiile astea”, a tunat primarul. Neconvingător, căci după ce citise câteva cuvinte din următoarea întrebare, a revenit „cu precizări”: „Voi chiar nu vă e ruşine? Am citit scrisoarea, vă legaţi de o asemenea scrisoare?”.

6 COMENTARII

 1. Domnule primar chiar dumneavoastră vorbiți de justiție divină?????? Chiar nu vă este frică de Dumnezeu???? Poate va veni ziua când o să l implorati pe Dumnezeu să vă ierte și poate o să recunoașteți singur toate păcatele.
  ATI făcut mult rău, societății, semenilor dar o să răspundeți pt ele sus la Domnul!!!
  Sper să plătiți pt toate și aici pe pământ.
  Judecătorii sigur nu vă vor trage la răspundere, dar nici ei nu vor scăpa de judecata de apoi….
  Doar El o să ne judece pe toți corect.
  Pe pământ suntem toți trecători știm toți asta, să rămâneți voi cu milioane de euro și noi restul cu mântuirea că ăsta contează nu bani și nedreptățile voastre.
  Noi oamenii de rand suntem mai câștigați deoarece nu facem rău atâtor semeni cum faceți voi, politicienii mâna în mână cu judecătorii, unii bineînțeles.

  • D-na, asa este si va dau mare dreptate. Ma bucur din toata inima cand vad ca mai sunt oameni care vad intr-adevar cum stau lucrurile cu adevarat. Am spus-o si-o mai repet : PT PENSATII PENELU a inceput CAMPANIA O DATA CU VIRUSU’ ! Practic, virusu’ i-a fortat, ca sa zic asa, ca „ei saracii SANCHI, n-au vrut!”
   Noi, toti cei care vedem ADEVARUL din spatele acestei mizerii facute de Robu & Compania „PENELEU” TREBUIE sa-l rasplatim la alegeri! Jegu’ asta trebuie sa dispara, si asa va fi! Ieri (10/04) si-a facut publicitate pe Facebook, cum ca PENELEU a dat n-spe mii de lei catre Sp. Victor Babes!!! Nu va e rusine, mah nenorocitilor??? Fiti atenti ce va spun : cand va da Dumnezeu rasplata, n-o sa mai stiti pe unde s-o apucati, o sa fugiti ca sobolanii din subsoluri! Mars!!!

 2. fiind persoane PUBLICE atit primarul cat si prefectul sunt OBLIGATI SA RASPUNDA la intrebarile
  INCOMODE ale jurnalistilor. va rog sa duceti o campanie impotriva acestui COMPORTAMENT.
  Nu este atac la persoana ci un atac impotriva DEMOCRATIEI.

 3. Exact, susțin părerea lui Pavel, dorim sa știm cât a costat tipărirea și distribuirea, în contextul în care nu sunt bani pentru dezinfecție în blocuri

 4. Specia din care face parte primarul Robu, chiar el a spus, citam: “facem parte din specii diferite, nu avem nimic in comun”: este specia retardatului, imoralului, imbecilului, incultului, șpăgarului, cânitului, sforarului, histericului, arogantului, neprofesionistul, și multe altele….multe, iar oamenii acestui oraș ar trebui sa fie Fericiți ca însusi gibonul recunoaște ca nu este tovaras de specie, auziți oameni buni!!!cu noi! Și nu are nimic comun cu noi!! Dacă si de aceasta data “se alege”, atunci se va vedea câți sunt colegi de specie!! cu aceasta creatura!!! Sper sa se trezească timisoara, decât cu specia aceasta, mai bine cu primar voluntar timp de trei luni fiecare cetățean onest al acestui oraș! La origine primarul comunității era cel mai demn om, gospodar, cinstit, înțelept, primul din comunitate. Acum acesta , robul, este, sa speram singur din specia sa, murdara și mutanta! Am efectuat o expertiza despre activitatea acestui individ, la vremea când era președintele comisiei de licitații din cadrul politehnicii!!! Rector fiind! In legatura cu închirierea de spații. A câștigat o firma pentru care era deschisa procedura insolventei!! Ce ziceți, este o alta specie, cu adevărat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.