Președintele Tribunalului Timiș a dispus rearestarea lui Boncu și Miloșev în dosarul...

Președintele Tribunalului Timiș a dispus rearestarea lui Boncu și Miloșev în dosarul traficului de cocaină

6
DISTRIBUIȚI

DIICOT Timișoara a solicitat, astăzi, rearestarea liderului interlop Lucian Boncu și a lui Deian Miloșev, în dosarul de trafic de cocaină în care au fost trimiși în judecată, pentru că nu au respectat condițiile impuse de instanță.


Când au fost trimiși în arest la domiciliu li s-au stabilit mai multe obligații printre care și să nu ia legătura direct sau indirect cu ceilalți inculpați din dosar.

Probele strânse de anchetatori a dovedit că Boncu a luat legătura cu Miloșev, ignorând interdicțiile stabilite și făcând planuri să-l pună la punct pe un alt inculpat după ce scăpau de arestul la domiciliu și erau pe control judiciar.

În urma audierilor, președintele Tribunalului Timiș, judecătorul Adriana Stoicescu, a dispus rearestarea celor doi inculpați pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Pai la ce se asteptau? Sa dea pocainta in el dupa 4 luni de arest si sa cante live cu fratii pe facebook? La facut scapat judecatoarea ca doar are si el la mana cu ceva pe cineva care probabil a intervenit la magistrati… Normal ca avea de gand sa mierleasca cativa sa nu il sifoneze pana la capat… bravo DIICOT , bravo Dragos! Din pacate e Romania, legile si sistemul protejeaza astfel de mizerii. Multa sanatate !

  2. Nu judecătoarea Stoicescu l-a eliberat din arest? Nu prezenta pericol public? Ceea ce s-a întâmplat ulterior este încă o dovadă că cinstita judecătoare nu a făcut bine. Dar ea răspunde pentru că l-a eliberat din arest?

    • :)))) brigada are scurgeri la toate capetele 🙂 toate se sparg in cap la boncu , măcar sa înceapă și el sa dea Pești mai mari , sa îl vedem pe Nasleu Arestat, procurorii și judecătorii corupți implicați și structurile MAI care ii ajuta și sabotează eforturile DIICOT . Nu au puterea și nici resursele lui Dragnea sau Băsescu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.