Primarul Timișoarei discriminează presa – doar ”jurnaliștii buni” invitați la un eveniment...

Primarul Timișoarei discriminează presa – doar ”jurnaliștii buni” invitați la un eveniment public

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a trecut la acțiuni directe de limitare a accesului la informații publice în cazul jurnaliștilor care-și permit să aibă opinii diferite decât ale sale.


După ce a început să refuze să le răspundă la întrebări, Robu a trecut la următorul nivel – invitarea selectivă la evenimente publice.

Aseară, primarul a trimis, aseară, următorul mesaj unora dintre ziariștii din mass-media timișoreană – ”Pentru ca dv faceti parte dintre “jurnalistii buni”, va fac cunoscut ca maine dimineata la 8.30, in parcarea Sp “Victor Babes”, vor fi preluate cele 10 ventilatoare de top mondial achizitionate pe bani de la Primaria Timisoara. Dupa stirea noastra, sunt primele de aceasta clasa de top primite de vreun spital din Romania. Daca veti fi acolo, ne vedem maine dimineata. Noapte buna!😊👍”.

Redacția PRESSALERT.ro nu a fost printre redacțiile care a primit acest mesaj, fiind vorba de o evidentă discriminare.

6 COMENTARII

 1. Banii de la Primăria Timișoara? Banii timisorenilor, bai tarane! Tu doar ii gestionezi. De fapt, nici măcar tu, ci întreg consiliul
  local. Dar na, tu zici doar de tine, politruc mic și patetic. Ma irita maxim ca ne crezi tampiti pe toti.

 2. Acest primar este pe altă lume. Este de fapt în lumea lui.
  Eu cred că deja nu mai trebuie băgat în seamă acest primar rudimentar.

  Poate cei din presă ar trebui să fie uniți unul cu altul și să nu meargă nici unul la nici o invitație sau conferința de presă dispusă de acest primar comunist.

  Dacă ei acum nu sunt uniți trebuie să se gândească că mâine pot fi ei în aceeași situație cum e acum colegul lor.

  Dacă acum nu pun piciorul în prag și sunt fiecare de capul lor atunci politicieni în viitor ii vor calca în picioare pe fiecare pe rând.

  Nu lăsați pe nimeni sa și bată joc de ziariști și de presă…..

 3. robu o fi nebun sau ticalos, dar si tu l-ai tocat in ultimul hal cu articolele de cand e primar. pt orice prostie erau titluri ‘mesaj halucinant al primarului’ etc. il cam tocai dupa cum iti dictau cei care au hotel in centru si aveau reclama la tine pe site. stiu ca nu o sa dai accept la mesaj, dar oricine are rabdare poate gasi toate prostiile pe care le-ai spus despre el. ai tot strigat ‘lupul’ si acum lupul a venit si … teapa.

  • cu ce l-a tocat, olgifren mic ce esti? cu adevarul? porcul asta indesat de robulache e acolo pe banii mei, sa stii. nu e acolo sa-si faca de cap, asa ca presa are tot dreptul sa-l toace, mai ales la cat e de incompetent si talhar

 4. Sa mearga la puscarie vreo 5 ani, sa se linisteasca, ca tare agitat este acest Mr Robu.

  Prea mult timp si-a batut Joc de Timișoara, mai putin si vin alegerile.
  La puscarie cu hotul si mafiotul Robu impreuna cu prietenii lui interlopi

 5. Cel mai bun primar din toată istoria Timișoarei, toți cei care s-au perindat pana acum nu au fost decât niște zdrențe și hoți… cu toate că este din PNL, tot respectul și da nu este obligat sa cheme toate zdrențele de jurnaliști care f mulți dintre ei nu sunt decât :MÂNCĂTORI DE CĂCAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.