Liderul USR Timiș despre drumul „modernizat” stricat după două săptămâni: Probabil era...

Liderul USR Timiș despre drumul „modernizat” stricat după două săptămâni: Probabil era prea ieftin să facă reparații punctuale

1
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș îl ironizează pe președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, care acum două săptămâni se lăuda că „Șoferii vor circula în condiții excelente pe tronsonul de aproape 5 kilometri, pe care a fost turnat un strat nou de asfalt. Lucrările, în valoare de peste 1,2 milioane de lei, erau absolut necesare”.

Președintele USR Timiș atașează textului postat pe Facebook și imagini cu drumul înainte de „modernizare” și remarcă faptul că de la inaugurarea noului asfalt de pe cei 5 kilometri de șosea (pe 15 aprilie) și până la primele probleme au trecut doar două săptămâni.

„Călin Dobra ne spune că nu știe de ce s-a întâmplat acest lucru, că drumul este în garanție și că specialiștii vor trebui să-și dea seama.


Eu cred că lucrările astea făcute de mântuială prevestesc alegerile. (…) Prin crăpătură se poate vedea direct asfaltul vechi. L-au turnat direct peste. Marea problemă este că dacă toți cei 5 km au fost realizați la fel, atunci aceste probleme se vor repeta pe toată lungimea drumului județean. Să nu uităm că este totuși o perioadă cu trafic foarte redus! Ce se va întâmpla în câteva luni de trafic normal? Cel mai ciudat pentru mine este să mă uit la imagini de acum un an cu acel drum și să constat că era destul de bun. Adică drumul nou pare că va ajunge în câteva luni mult mai rău decât a fost înainte de «modernizare». Probabil că era muuuult mai ieftin să facă reparații punctuale, decât să-l supra-asfalteze pe tot. În imagine am pus câteva cadre cu drumul de acum un an și cu porțiunea surpată de acum”, a scris Cristian Moș.

1 COMENTARIU

  1. Alta hotie,marca psd!Poate vom afla cat din cei 500 000 lei,prin firma obscura din…Nadrag,a ajuns in buzunarele lui terchea-berchea de calin dobra si de acolo la gasca psd,condusa de gunoiul ciolacu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.