Jaf în plină stare de urgență, pe Calea Șagului din Timișoara. Agresorul...

Jaf în plină stare de urgență, pe Calea Șagului din Timișoara. Agresorul a scos un pistol când a fost prins

6
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 26 din Timișoara a jefuit o femeie într-un magazin Profi aflat pe Calea Șagului din Timișoara, chiar în apropiere de Secția 3 Poliție.


Bărbatul a smuls 50 de lei din mâna tinerei și a luat-o la fugă. Prietenul victimei a pornit în urmărirea infractorului care, în momentul în care a fost ajuns, a scos un pistol cu gaze. Suspectul a fost, însă, imobilizat de cel care l-a urmărit, cu ajutorul altor trecători.

Acesta a fost ridicat de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale și dus la audieri, urmând probabil să fie reținut pentru 24 de ore.

Foto: Arhivă

6 COMENTARII

  1. In stare de urgenta actuala asa ceva trebuie pedepsit exemplar… In alte timpuri si tari pe timpul unor catastrofe naturale…cutremure …inundatii etc cine facea asa ceva risca un glonte….

  2. MILITIENII SA STEA AN STRADA NONSTOP PRIN TURE NU NU…MAI …AN BIROURII SI ASCUNSII AN NU STIU CE. CONSIGNATII DE BINEFACERE DE ACEIA SUNT PLATITII DIN BANNIII PUBLICII SI NU PUTINI SUNT ACESTIA CA CI DOAR CE SCRIE PE ….SIGURANTA. …. PAZA SI ORDINE PUBLICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.