Accident pe Calea Șagului, la ieșire din Timișoara. Trei persoane au ajuns...

Accident pe Calea Șagului, la ieșire din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier pe E70, șoseaua care leagă Timișoara de vama Moravița. În urma incidentului produs la ieșirea din Timișoara, o mașină s-a răsturnat, iar cealaltă a ajuns pe câmp.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, două echipaje SMURD, șapte pompieri și o ambulanță SAJ.

În cele două autoturisme se aflau patru persoane, iar trei dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Un tânăr în vârstă de 23 ani a condus un autoturism dinspre Șag spre Timișoara, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 37 de ani.


În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv bărbatul de 37 de ani, o femeie 33 de ani pasageră în același autoturism și o femeie de 44 de ani pasageră în mașina condusă de șoferul de 23 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.