Nicolae Robu anunţă că a început să se implice în activitatea Asociaţiei...

Nicolae Robu anunţă că a început să se implice în activitatea Asociaţiei Timişoara 2021. Edilul-şef promite plata salariaţilor „evident pe bază de rezultate ale muncii”

2
DISTRIBUIȚI

Ceea ce anunţa în urmă cu mai bine de o lună se întâmplă. Nemulţumit de ce se întâmplă în cadrul Asociaţiei Timişoara 2021 Capitală Europeană a Culturii, Nicolae Robu şi-a anunţat implicarea activă, chiar dacă „oameni care nu au făcut nimic în viaţa lor … se vor năpusti asupra mea”. Edilul-şef a vorbit despre scrisoarea primită de la colaboratorii asociaţiei neplătiţi încă de anul trecut, asigurând că se vor găsi soluţii după meritele fiecăruia.

„Am primit acea scrisoare şi am avut şi o discuţie cu semnatarii. Nu e deloc în regulă cum merg lucrurile la asociaţie. Aşa cum am spus şi altădată. Dacă am spus că mă implic, să şţiţi că am început să mă implic. Veţi vedea şi rezultatele în curând. Nu intrăm în detalii tehnice. Dar vă asigur că lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Şi că asociaţia va trebui să funcţioneze.


Am încercat să conştientizez pe toată lumea implicată acolo că nu e proiectul unei asociaţii. Titlul Capitală Europeană a Culturii nu e a unei asociaţii. Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii. Că regulile cer să aplici pentru asociaţie, care e susţinută ca şi cum ar fi parte din instituţiile publice care reprezintă oraşul, judeţul, în fine, statul român până la urmă. Asta e altă socoteală. Dar asta nu înseamnă că cine e acolo câştigă cât vrea, face cum vrea, rezultatele nu contează cum sunt şi trece vremea, vine momentul exercitării Timişoarei – Capitală Europeană a Culturii, trece şi asta şi cu asta basta. Aşa ceva nu o să se întâmple. Nu am vrut să fiu la vedere implicat până acum. Că am văzut ce concitadini există printre noi. Majoritatea covărşitoare are toată stima, care sunt şi suport în ce fac. Stima şi respectul sunt deopotrivă şi pentru cei cu alte păreri, viziuni, pe care şi le exprimă. Cu respect. Nu respect pe cel care nu mă respectă…”, a spus Nicolae Robu.

Fără a da detalii, edilul-şef promite că rezultatele pozitive ale implicării sale se vor vedea curând. „Am decis să mă implic, chiar dacă mă aştept ca aceşti oameni care nu au făcut nimic în viaţa lor, care vor să ajungă prin diverse poziţii, prin vot, administrative, se vor năpusti asupra mea şi implicit asupra proiectului. Sunt convins că asta ar înseamna un rău mai mic decât răul de acum, care a lăsat lucrurile să meargă cum au mers până acum. Implicarea mea va pune lucrurile pe făgaşul normal şi va face ca acolo totul să funcţioneze cum ar trebui să funcţioneze. I-am asigurat pe semnatari că vom găsi cât mai repede soluţii să rezolvăm şi problema lor, evident pe bază de rezultate ale muncii. Ei m-au asigurat că au muncit, că au ce să prezinte. Sunt oameni pe care îi ştiam, de calitate…”, a conchis Robu.

2 COMENTARII

  1. Nu il iubesc pe Robu deloc dar ma bucur ca a hotarat sa scurme rahatul. O sa privesc cu mare emotie spectacolul, sa nu creada ca ii va fi usor, balaurii sunt pregatiti sa il apere si sa il pape.
    Nu dati drumul inca, merg sa iau pop corn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.