Primăria Timișoara, plângere pentru abuz în serviciu pe numele șefului Direcției de...

Primăria Timișoara, plângere pentru abuz în serviciu pe numele șefului Direcției de Cultură, care a semnalat ilegalitatea noilor trotuare din zona centrală

2
DISTRIBUIȚI

Administrația condusă de Nicolae Robu a trecut la contraatac față de cei care contestă deciziile edilului-șef.


Astfel, primăria a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu pe lui Sorin Predescu, directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș.

Aceasta nu este prima plângere penală în „epopeea” trotuarelor-mozaic. Sorin Predescu a făcut, în luna martie, o plângere penală pentru ilegalitatea lucrărilor, care ar fi realizate fără autorizație de construire, act care nu putea fi eliberat în lipsa avizului dat de Direcția de Cultură. În timp ce cei numiți „hateri” de către edilul-șef contestau legalitatea lucrărilor, Nicolae Robu vorbea despre frumusețea și modernitatea trotuarelor, insistând că lucrările sunt legale.

Plângerea pentru abuz în serviciu la adresa șefului Direcției de Cultură vine după ce Sorin Predescu a scris, pe Facebook, o postare despre boli psihice, făcând aluzie la primarul Robu.

2 COMENTARII

  1. E important ca cineva ii tine piept lui Robu, si ca nu il lasa sa isi faca de cap, dar ar fi de apreciat daca ar fi la fel de atent si cu privatii care fac ce vor in centrul istoric, i se scurg printre degete unele autorizatii, de exemplu gangul de la intrarea in Alecsandri 7 a fost recent si oribil mutilata, si toata lumea e perfect linistita desi cladirea are 300 de ani, pentru o vremelnica sala de restaurant se mutileaza istoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.