Planuri pentru reabilitarea Palatului Poştei din Timişoara. Directorul general Horia Grigorescu anunţă...

Planuri pentru reabilitarea Palatului Poştei din Timişoara. Directorul general Horia Grigorescu anunţă o investiţie de 11 milioane de lei pentru „schimbarea la faţă cu adevărat”

1
DISTRIBUIȚI
palatul postei
Foto: arhivă

Una dintre clădirile istorice neglijate ale Timişoarei ar urma să fie renovat de administraţia centrală. E vorba de edificiul cunoscut ca Palatul Poştei. Anunţul a fost făcut de director general al Poştei Române, Horia Grigorescu, care promite o investiţie estimată în jurul a 11 milioane de lei.

Palatul Poştei, totodată oficiul poştal nr. 1 al oraşului, urmează să fie reabilitat conform directorului Horia Grigorescu, prezent în oraş cu ocazia anunţului.


„…să punem pe făgaşul normal tot ce înseamnă reabilitarea acestei clădiri de importanţă mare pentru acest oraş. În Consiliul de Administraţie va fi pe ordinea de zi şi sunt foarte încrezător că va fi votat, proiectul de demarare a lucrărilor la Palatul Poştal din Timişoara, urmând ca în perioada imediat următoare să ne concentrăm foarte multe pe dezvoltarea acestui proiect şi schimbarea la faţă cu adevărat a acestui edificiu până la urmă al oraşului Timişoara”, a spus Grigorescu în videoconferinţa de presă a primarului.

Horia Grigorescu a admis totuşi că e de aşteptat ca lucrările să se întindă pe o durată mai lungă de timp, pentru că inclusiv documentaţia ar trebui reînnoită: „Documentaţia existenţă la acest obiectiv de investiţie, avem o autorizaţie de construire care va trebui reînnoită, ca valoare a lucrării e estimată undeva la 11 miloane de lei. Ca orizont de realizare a acestei investiţii, estimăm ca undeva în trei luni de zile să fie finalizată toată documentaţia, astfel încât să fie demarată achiziţia propriu-zisă şi lucrările efective. Vom avea o perioadă în care se va lucra, nu va fi într-un interval scurt de timp, dar încercăm să aducem acest plus de valoare estetic şi pe durata acestor lucrări, pentru a crea o ambianţă plăcută la nivelul Municipiului Timişoara”.

1 COMENTARIU

  1. 11 milioane de lei pentru palatul lui peste prajit, iar la restul oficiilor postale din oras e jale si cozile sunt fara sfarsit, la un singur ghiseu. fvfig de guvernanti ce merita funia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.