Cum a explicat agentul ”cârtiță” Dragan Ilin vizitele la liderul interlop Lucian...

Cum a explicat agentul ”cârtiță” Dragan Ilin vizitele la liderul interlop Lucian Boncu

1
DISTRIBUIȚI

Dragan Ilin, agentul dat afară din Poliție pentru încălcarea normelor deontologice și pentru că, în 26 aprilie, l-a vizitat acasă pe Lucian Boncu, care era în arest la domiciliu, cu o zi înainte de decizia definitivă a Curții de Apel Timișoara de rearestare a liderului interlop, a încercat să impresioneze instanța ca să suspende decizia IPJ Timiș. Vă reamintim că Tribunalul Timiș a respins cererea.

Dragan Ilin a reclamat că a fost eliberat din funcție „de pe o zi pe alta și nu mai beneficiază de salariu, are două contracte de credit în ființă și a fost obligat la plata lunară a pensiei de întreținere, în beneficiul fiului său minor, iar lipsa veniturilor duce la imposibilitatea achitării acestor obligații (…) Această destituire, în maniera în care a fost făcută, fără un termen rezonabil acordat în vederea găsirii unui alt loc de muncă, încalcă de asemenea dreptul polițistului de stabilitate la locul de muncă”, conform expressdebanat.ro.


De asemenea, Ilin a susținut că ”procedura este nelegală, deoarece aceasta nu poate avea loc conform ordonanței de urgență nr.36/2020”.

”Cârtița” lui Boncu, care a fost filmat în timp ce priza cocaină împreună cu liderul interlop, a explicat scopul vizitelor ulterioare la acesta când era în arest la domiciliu – ”unul privat, respectiv servirea unor mese”.

Tribunalul Timiș a respins acțiunea pe motiv că ”aspectele semnalate de reclamant privind procedura de urmat în cazul acestuia presupun o analiză a momentului comiterii faptelor menționate în decizia de sancționare (pentru a vedea dacă acestea au fost comise pe perioada stării de urgență), iar cele vizând mențiunile din cuprinsul deciziei de sancționare presupun cercetarea unei eventuale vătămări în persoana reclamantului, toate legate de fondul litigiului și imposibil de analizat în această cauză”. Cât despre lipsa veniturilor, instanța a constatat că ”dispariția venitului salarial, ca urmare a încetării relațiilor de serviciu, este o consecință normală a unei astfel de măsuri, iar în eventualitatea în care dispoziția de sancționare va fi anulată, reclamantul va fi pus în situația anterioară sub toate aspectele, inclusiv cel patrimonial”.

1 COMENTARIU

  1. numa’ drepturi vor interlopii astia. ba eu chiar cred ca e mai lejer sa le sparga vreun nebun „cu probleme psihice, trimis de nimeni” capul, asa mai scapam de atatea „nevoi” ale unor dereglati ce se dau nevinovati dupa comiterea unor atrocitati

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.