Polițistul ”cârtița” liderului interlop Boncu, eșec la Tribunalul Timiș

Polițistul ”cârtița” liderului interlop Boncu, eșec la Tribunalul Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Dragan Ilin, omul de încredere al liderului interlop Lucian Boncu, a încercat să revină în Poliție, cel puțin pentru o perioadă. Vă reamintim că agentul a fost dat afară din Poliție, în 6 mai, după ce a fost găsit vinovat de încălcarea normelor deontologice și pentru că, în 26 aprilie, l-a vizitat acasă pe Lucian Boncu, care era în arest la domiciliu, cu o zi înainte de decizia definitivă a Curții de Apel Timișoara de rearestare a liderului interlop.

Dragan este cercetat penal în mai multe dosare penale de către DIICOT, inclusiv în cel de trafic de cocaină al grupării Boncu, unde a fost acuzat de trafic de cocaină.Conform înregistrărilor,  Lucian Boncu îl considera unul dintre oamenii săi de încredere, într-o înterceptare susținând că „milițeanul îi ok (…) îi mega verificat.


Am pus la masă, a tras, nu e polițist ca și gabor”.

Ilin a cerut secției de contencios administrativ de la Tribunalul Timiș suspendare executării actului administrativ până la judecarea pe fond a acțiunii prin care s-a contestat darea sa afară din Poliție. Printre motivele invocate în fața judecătorilor a fost și acela că, de fapt, acesta nu a greșit cu nimic grav și ar fi o acțiune de răzbunare împotriva celui care era nedezlipit de interlopul Boncu. Instanța a respins cererea, care nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.