O arteră intens circulată din Timișoara, închisă timp de două zile. Cum...

O arteră intens circulată din Timișoara, închisă timp de două zile. Cum va fi afectată circulația mijloacelor de transport

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că autobuzele de pe liniile Expres 2 și 40 vor circula deviat, în zilele de 13 și 14 iunie, din cauza lucrărilor de pe strada Divizia 9 Cavalerie. Strada va fi închisă total circulației începând de sâmbătă dimineața, de la ora 8.00, până duminică seara în jurul orei 18, de la intersecția cu Calea Sever Bocu (Lipovei) până la cea cu strada Ion Roată (sensul giratoriu de la Dedeman).

Astfel, sâmbătă și duminică, autobuzele de pe linia Expres 2, sensul sensul spre Continental – Stuparilor, vor circula normal până pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar la intersecția cu strada Holdelor vor întoarce la sensul giratoriu și vor reveni pe traseul: strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Calea Sever Bocu – strada Amurgului, după care vor intra pe traseul normal până la Continental.


În aceste condiții, autobuzele de pe linia E2 vor opri în stația „Holdelor”, aferentă liniei 40. În zilele de 13 și 14 iunie, autobuzele de pe aceeași linie nu vor opri în stațiile „Stuparilor”, „Gara de Est” și „Dedeman”.

Autobuzele de pe linia 40, sensul Grozăvescu – Stuparilor, vor circula normal până pe bulevardul Antenei, după care vor continua pe Calea Mall-ului – strada Aristide Demetriade și în continuare pe traseul consacrat. Stațiile „Mall”, „Divizia 9 Cavalerie” și „Dedeman” vor fi suspendate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.