EXCLUSIV Candidat PNL la o primărie din Timiș, liderul unei grupări de...

EXCLUSIV Candidat PNL la o primărie din Timiș, liderul unei grupări de trafic de droguri. A fost ridicat după un flagrant cu marfă venită din Spania

5
DISTRIBUIȚI

 

 

Un candidat PNL la funcția de primar a fost ridicat, astăzi, în urma unei operațiuni antidrog care s-a desfășurat în Timiș și Caraș Severin. Totul a plecat din Ilfov, unde polițiștii antidrog au aflat că aprovizionarea dealerilor se face din vestul țării.


În urma investigațiilor, astăzi, s-a realizat un flagrant, în plină stradă, la Bocșa. Polițiștii de la ”Crimă Organizată” din Ilfov și Timiș au monitorizat ridicarea unui colet care a fost trimis din Spania și în care știau că este cannabis. După ce coletul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei, care, inițial, s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare. În colet, ofițerii au descoperit 1,5 kilograme de cannabis.

Din investigații a reieșit că femeia care a ridicat pachetul era doar o ”săgeată”, destinatarul real fiind Ionuț Marius Ciornenchi, nimeni altul decât candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera. În baza mandatelor de percheziție emise de un judecător, polițiștii au descins la trei adrese, inclusiv la locuința acestuia din Giera. Conform surselor PRESSALERT.ro, a mai fost descoperit încă jumătate de kilogram de cannabis. Ciornenchi și soția sa, cât și femeia care a ridicat coletul venit din Spania au fost reținuți și urmează să fie duși pentru audieri la DIICOT București. Vom reveni cu amănunte.

5 COMENTARII

  1. Pe candidatul la.Primaria Sacalaz, când îl săltați???
    Buboi Cosmin, un adevărat BUBOI pt PNL Timiș….in curând veți vedea cât adevăr este in vorbele mele.

    • În curând Violeta….
      Dnul Boța, Nasleu e mic copil pe langa protejatul lui Robu, dl Buboi Cosmin
      Merită investigat, va asigur.
      Sa nu fie lumea luată prin surprindere 🙂

  2. In ziua de astăzi nici un om decent nu se apropie de asemenea funcții . Cel mai probabil își face bagajul și fuge cât vede cu ochii . Au rămas Hoții , tâlharii , dealerii de droguri etc sa candideze și sa se voteze ei de ei . E peste tot nu doar in Sag sau Mosnita sau Sacalaz ! In curând candidații se aleg direct de pe secții din penitenciar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.