Un tânăr care a vrut să fugă de oamenii legii a intrat...

Un tânăr care a vrut să fugă de oamenii legii a intrat cu scuterul într-o mașină de Poliție

0
DISTRIBUIȚI

Miercuri seara, în jurul orei 23, un echipaj al Poliţiei Rutiere aflat în patrulare cu autospeciala de serviciu, pe bulevardul Traian din municipiul Hunedoara, a observat în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi un tânăr, despre care deţineau informaţii că nu posedă permis de conducere, care alimenta o motocicletă, a transmis adevarul.ro.

„Poliţiştii au intrat în zona benzinăriei, însă tânărul, în momentul în care a observat echipajul de poliţie, a pus furtunul la pompă, a urcat pe motocicletă şi a demarat, cu intenţia de a se sustrage controlului, însă a lovit cu roata motocicletei spoilerul autospecialei de Poliţie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, conform sursei citate.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar cu privire la tânărul implicat în tamponare, un hunedorean în vârstă de 18 ani, poliţiştii au stabilit că nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În plus, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru producerea tamponării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.