Refren percutant în noul videoclip al formației Pragu de Sus VIDEO

Refren percutant în noul videoclip al formației Pragu de Sus VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația Pragu de Sus a lansat un nou videoclip la piesa „Actul IV“, melodia realizată alături de Gabriel Cîndea urmând să fie inclusă în următorul album discografic al trupei care a luat naștere în urmă cu 17 ani, la Timișoara.

„E gata piesa, s-a terminat! Am fi jucat ACTUL IV dacă n-ai fi plecat! Iată refrenul percutant care mi-a fost inspirat de această poveste. Care poveste, i s-a întâmplat lui Gabriel Cîndea, colaboratorul Pragului de Sus în noul proiect. Inițial, Gabriel mă rugase să-i fac partitura de chitară, dar nu m-am putut abține să nu mă implic mai mult și așa s-a născut această colaborare. Am luat piesa la macerat și, alături de colegii mei Florin Demea, Costel Răsuceanu și Cosmin Herac, am adus-o în această formă.


Uțu Pascu ne-a ajutat la partea de mixaj, iar prietenul Dani Lorincz de la DACmedia s-a ocupat de filmări și videoclip, cu un arsenal de scule impresionant! Filmările s-au făcut în sala Teatrului de Artă din Deva, prin bunăvoința directorului Mihai Panaitescu și cu participarea extraordinară a uni grup de tineri actori! Cum bine spunea cineva într-un comentariu al videoclipului, e bine că se mai întâmplă lucruri frumoase, normale, într-o lume tot mai anormală! Noi continuăm să compunem, continuăm să cântăm, chiar dacă în jurul nostru, drepturile fundamentale ale omului și libertatea de a trăi se surpă văzând cu ochii! Și devine tot mai greu să arăți că ești curat la trup, curat la suflet, când bravii noștrii conducători se încăpățânează să ne facă iresponsabili, incapabili de a ne purta singuri de grijă, bolnavi. Ceea ce mă doare cel mai tare este că, am ajuns, în 2020, să trăim o nouă dictatură, care, dincolo de dezastrele economice, distruge suflete. Aici va fi marea luptă, să ne păstrăm, vorba poetului, curați la suflet! În rest, ascultați ACTUL IV, bucurați-vă de muzica noastră și, chiar dacă uneori omenirea se împiedică în cel mai josnic prag al ei, gândiți-vă că există un alt prag, acolo sus, pe care nu ni-l poate lua nimeni!“, ne-a declarat solistul formației despre această nouă compoziție.

Călin Bârcean va fi prezent în această seară, vineri, 17 iulie, la o cântare care va avea loc la Porto Arte, cu începere de la ora 20 fix, unde melomanii vor avea parte ca de obicei de un amestec tonic de piese din categoria „evergreen“, dar și compoziții proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.