Rock de Jimbolia: proiectul The Hidden Jester a lansat videoclipul piesei Bad...

Rock de Jimbolia: proiectul The Hidden Jester a lansat videoclipul piesei Bad Feelings

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical The Hidden Jester , a lansat un vidoclip nou la melodia piesa „Bad feelings“, o piesă care încearcă să descrie prin versuri și muzică stările de nebunie prin care trec uneori artiștii.

Proiectul muzical The Hidden Jester a luat naștere la Jimbolia la mijlocul anului 2018 la inițiativa lui Cristian Tuca, cunoscut melomanilor datorită activității sale în trupe ca AIM sau Overtone. Anul trecut, fanii de rock au avut parte de apariția unui album de debut sub acest nume care a purtat titulatura de „Mr. Anderson’s Journey Trough Various States Of Mind“ .

„Profitând de faptul că AIM s-a desfințat, iar Overtone a intrat într-o mică pauză din diverse cauze, m-am gândit să transpun într-un album diverse idei adunate de-a lungul timpului.


M-am apucat de treabă și la începutul anului trecut, materialul era înregistrat în proporție de 80%. Completarea până la sută la sută a fost făcută prin cooptarea lui Florin Crâncu (Punu), la tobe. De acemenea l-am invitat și pe Adrian Petruț (AIM, Overtone) cu vocea la una dintre piese, dealtfel singura cu voce de pe acest album“, a spus Cristian Tuca.

Recent, proiectul The Hidden Jester a fost declarat câștigător în cadrul unui concurs organizat de Soundcreation la categoria interpretare instrumentală. În cadrul aceluiași concurs numit Jam Creation au mai câștigat premii Adina Ștefania Gorun (interpretare vocală) și Matias Endoor (remix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.