Mesajul USR-istului Moș pentru Robu: Scăpați de dubioși și interlopi. Sunteți asociat...

Mesajul USR-istului Moș pentru Robu: Scăpați de dubioși și interlopi. Sunteți asociat indirect cu clanuri interlope

2
DISTRIBUIȚI

 

cristian mos

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, i-a transmis, astăzi, un mesaj tăios șefului PNL Timiș, Nicolae Robu, după ce, ieri, acesta a invocat ”mobilizarea grupurilor de interese pentru acapararea Timișoarei”Moș s-a oferit să-i acorde consultanță politică gratuită și i-a cerut primarului Timișoarei ”atacați-ne asumat. E clar că lupta se dă între dvs. și Dominic și e clar că atacurile dvs. sunt direcționate înspre noi. Să evitați să ne spuneți numele sugerează frică. Nu cumva să ne faceți reclamă. De fapt lumea știe de noi, știe de Dominic… iar neasumarea asta vă face să păreți speriat de o un dialog direct cu noi”.

Amintindu-i de proiectele politice asumate de USR, Moș i-a transmis lui Robu că ”oamenii se vor enerva pe aroganța cu care respingeți adevărul… care este că USR PLUS a pus pe agenda publică niște probleme reale, ignorate de clasa politică veche din care faceți parte (…) Fiți mai umil.


în 8 ani de zile oricine face greșeli, iar dvs. ați făcut o mulțime. Oamenii vor să vadă politicieni care își asumă greșelile iar apoi dovedesc că au învățat din ele. Să vă prefaceți dincolo de greșeală este insultător pentru toți votanții, inclusiv pentru fanii dumneavoastră cei mai înfocați”.

Președintele USR Timiș i-a dat și alte sfaturi șefului liberalilor timișeni, deși este convins că primarul nu va ține cont de ele. ”Nu veți câștiga voturi insultând electoratul.  În mod clar și evident nu toți care vă critică sunt suflete negre sau hateri. Nu puteți să-i câștigați înapoi prin insulte și agresivitate. Singurul mod în care îi puteți recupera este să demonstrați că ați învățat ceva din acele critici.  Dați-va demisia de la Politehnică. E clar că nu mai sunteți profesor de mulți ani, iar acel salariu pe care-l încasați e cam rușinos. Ce mesaj transmiteți timișorenilor? Așa procedează un om ultracinstit? Scăpați de dubioși și interlopi. Cercul dvs. social este chiar mai rău decât cum sunteți dvs. perceput de „hateri”. E ciudat să ne acuzați pe noi ca reprezentăm interese obscure, când dumneavoastră sunteți asociat indirect cu clanuri interlope. Nu vă mai certați cu presa. Politicienii care se ceartă cu presa își sapă singuri groapa politică. Dacă într-adevăr se scriu neadevăruri despre dumneavoastră trebuie să le combateți cu dovezi și fapte”, sunt câteva dintre sfaturile pe care i le-a transmis Moș.

Șeful USR Timiș i-a explicat lui Robu la finalul mesajului că ”astea nu sunt strategii coapte de consultați politici obscuri, ci sunt lucruri de bun simț. Lucruri pe care dumneavoastră nu le percepeți ca atare”.

.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine tineri USR iști. Sa nu va aliați cu PNL interlop. Pe iei o sai viteze numai câțiva membri. Cine mai vrea să-l vadă pe Popovici sau alți cu vraja lor de interlopi la fonduri publice.
    Trebuie schimbare profunda în toate partidele politice k s pline de traseisti dornici doar de contracte publice și de funcții.
    Bravo USR
    Mult succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.