Inculpatul Robu continuă campania de auto-victimizare: ”Se pune presiune pe justiție să...

Inculpatul Robu continuă campania de auto-victimizare: ”Se pune presiune pe justiție să fiu trimis în judecată”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să se lamenteze pe Facebook și să lanseze teorii ale conspirației în încercarea de a ”îndulci” faptul că este inculpat de DNA în dosarul imobilelor vândute ilegal în baza Legii 112. Într-o nouă postare, după ce anterior a mințit, susținând că i-a fost încălcat dreptul la apărare, primarul Timișoarei vorbește despre faptul că s-ar face presiuni asupra judecătorilor deoarece presa a relatat că Tribunalul Timiș a respins toate excepțiile invocate în camera preliminară și a decis că judecarea dosarului poate începe.

”Mai nou, se pune presiune pe justiție să fiu trimis în judecată pt că am semnat contractul de vânzare-cumpărare decisă de o comisie -nu de mine!-, a celor două maghernițe devenite celebre în întreaga țară, către niște amărâți, cică cu crearea de foloase necuvenite pt ei -nimeni nu mă acuză de ceva necurat pt mine!-.


Decizia este de competența Curții de Apel, dar lucrurile se prezintă ca și cum ea ar fi fost luată negativ la adresa mea, pt a pune presiune pe judecătorii acestei instituții ce au în sarcină dosarul. Nu pot să nu mă întreb și să nu întreb: ce caracter trebuie să ai să procedezi în acest fel?! Ce tupeu, să nu te rușinezi?!”, a scris, aseară, inculpatul Robu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL Timiș a acuzat ”mobilizarea grupurilor de interese pentru acapararea Timișoarei” și s-a plâns că se investesc bani în afișajul stradal al contracandidaților săi ”foarte scump și el, unde n-au nimic de arătat în afară de poza și numele lor”. Asta în condițiile în care, în Timișoara, liberalii au cele mai multe mash-uri și panouri stradale.

Robu a continuat să atace jurnaliștii, susținând  că aceleași grupuri neidentificate baga bani ”în presa mizerabilă, plătită nu să-i prezinte pe ei, căci în afară de poză și de un slogan, nu-i ce să prezinți referitor la ei, ci să mă calomnieze pe mine zilnic, să prezinte denaturat tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în Timișoara, poziția Timișoarei în țară -poziție în realitate nr. 1 la tot ce e important de considerat!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.