Un tânar de doar 17 ani s-a înecat în râul Timiș, în...

Un tânar de doar 17 ani s-a înecat în râul Timiș, în județul Caraș-Severin

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1851300436">

Un tânar s-a înecat, miercuri după-amiaza, în râul Timiș. Pentru a-i găsi trupul, a fost necesară oprirea deversării apelor din barajele Poiana Mărului si Rusca Teregova, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Caraș-Severin.

„Azi (miercuri – n.red.), în jurul orelor 17.10, în urma unui apel 112, pompierii militari caraseni au intervenit de urgență pentru căutarea unei persoane posibil înecate în răul Timiș, în zona localității Zagujeni”, conform ISU Caraș-Severin.

La fața locului s-a intervenit cu două echipaje de pompieri, formate din nouă subofițeri, o autospecială de prima intervenție și comandă, și o barcă din cadrul Detașamentului dr Pompieri Caransebeș, în sprijinul acestora venind de urgență și doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situați de Urgență Arad, care au căutat persoană dispărută în albia răului.

„Pentru a nu pune în pericol intervenția echipei de scafandri s-a dispus oprirea deversării apelor din barajele Poiana Mărului și Rusca Teregova”, menționează sursa citată.

În jurul orelor 21.44, persoana a fost găsită și a fost declarat decesul acesteia, fiind vorba de un tânăr în vartă de aproximativ 17 ani.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.