Călin Pop a lansat un nou videoclip din albumul „Fără filtru”

Călin Pop a lansat un nou videoclip din albumul „Fără filtru”

1
DISTRIBUIȚI

Solistul formațiiei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat un nou videoclip la piesa „Vopsit“, melodie care a apărut pe albumul său „Fără filtru“, lansat de Soft Records cu doi ani în urmă.

„Cu albumul «Fără filtru», e latura mea energică. Exprim o mare părere de rău față de faptul că românul a ajuns moale, nu mai reacționează.


E o părere de rău că nu mai avem o politică de respectare a popriilor valori. Și asta e valabil în toate domeniile, nu numai în muzică. Discul are un mesaj social. Unii, care au laturi politice s-au supărat. Pe nedrept. Asta am simțit eu când l-am scris. Nu știu dacă cei care nu au prins vremurile de dinainte de 1989 vor înțelege mesajul. Nu vreau să spun că ceea ce a fost înainte a fost bine, nu plângem vremurile alea. Chiar dacă lucrurile s-au schimbat, rămânem aceeași dezonorați, călcați în picioare. Nu arătăm cu degetul, toți cei care ne-au condus din 90 încoace sunt răspunzători pentru situația în care ne aflăm. Mi-aș dori ca fiecare dintre noi să luptăm în felul nostru. Vom ajunge la rezultate uimitoare”, a declarat Călin Pop despre acest material discografic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.