Chitaristul Zsolt Szabo cântă la lansarea volumului de poezie „Anatomia disperării”, de...

Chitaristul Zsolt Szabo cântă la lansarea volumului de poezie „Anatomia disperării”, de Laura-Maria Stănilă

0
DISTRIBUIȚI

Lansarea volumului de poezie „Anatomia disperării”, de Laura-Maria Stănilă, va avea loc duminică, 20 septembrie, ora 16, pe terasa Garage Cafe.

Întâlnirea artistică va cuprinde un recital al chitaristului Zśolt Szabó, o expoziție de pictură, cu lucrări din volum și o sesiune de autografe. Vor vorbi prof. univ. dr. Marcel Tolcea, lect. univ. dr. Corina Nani şi prof. Olimpia Cirimpei. Prefața cărții a fost realizată de scriitoarea Patricia Lidia, postfața a fost scrisă de criticul și istoricul literar Cornel Ungureanu, iar coperta și ilustrațiile au fost realizate de autoare.

Laura Maria Stănilă este avocat definitiv în cadrul Baroului Timiș, membru fondator al SCA „Stănilă și Asociații” și lector universitar al Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest din Timișoara.  Aceasta este Director al Centrului de Cercetare în Științe Penale din cadrul instituției de învățământ superior și a obținut premiul „Ion Tanoviceanu” în anul 2012, acordat de Uniunea Juriștilor din România, pentru monografia Răspunderea penală a persoanei fizice.


A publicat peste zece volume și peste șaptezeci de articole juridice, în domenii inovatoare, cum ar fi Bioetica și răspunderea penală sau contingența Inteligenței Artificiale cu justiția penală. În timpul liber cochetează cu muzica și pictura. Volumul liric va putea fi achiziționat la eveniment sau prin site-ul www.eleprint.ro, cu semnătura autoarei.

Zsolt Szabo este membru al formației Burning Table, care  s-a născut cu nouă ani în urmă. Trupa care a pornit la drum citând influenţe variate, ca Pink Floyd, Porcupine Tree, Audioslave, Stone Temple Pilots, Nine Inch Nails, Muse, Alice in Chains, Rage Against the Machine sau Pearl Jam, a reuşit să creeze un vibe pozitiv prin prestaţiile lor și a repurtat succes în rândul melomanilor. Chiar dacă Burning Table a avut parte de succes în rândul amatorilor de rock din întreaga țară, până acum nu a editat niciun album. Unul din concertele de succes ale trupei a avut loc în luna octombrie a anului 2015 în incinta Teatrului Naţional din Timişoara, unde alături de membrii trupei au apărut şi o serie de invitaţi ca Petre Ionuţescu, Lucian Petrilă, Octavian Horvath („Vita“), Ştefan Czifrak sau Gabriel Cherlia. La finalul acestui eveniment memorabil, Burning Table împreună cu toţi invitaţii speciali au cântat piesa „Put your lights on” (original Santana feat. Everlast), recitalul fiind un fel de „who’s who” al scenei de rock alternativ din oraşul nostru. Unul din cele mai recente concerte ale trupei Burning Table a avut loc zilele trecute în cadrul Izolart Fest, eveniment desfășurat în enclava culturală Ciclova – Socolari – Ilidia – Potoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.