O femeie din Variaș, dată dispărută, a fost găsită îngropată în curtea...

O femeie din Variaș, dată dispărută, a fost găsită îngropată în curtea casei

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, dată dispărută în urmă cu patru zile, a fost descoperită decedată, îngropată în curtea casei. Poliția a deschis o anchetă.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați despre dispariția femeii de 64 de ani din localitatea Variaș, județul Timiș, încă de luni, când a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Asear[, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției orașului Sânnicolau Mare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au descins la locuința persoanei dispărute, pentru percheziții domiciliare.


În curtea casei au fost făcute săpături cu ajutorul unui escavator, la lumina reflectoarelor.

„La scurt timp, în urma căutărilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei”, a anunțat, în noaptea de miercuri spre joi, Poliția Timiș.

În acest caz, anchetatorii fac cercetări pentru a stabili dacă femeia a fost ucisă sau a fost îngropată după ce a murit din cauze naturale pentru a-i fi încasată pensia de către cei doi fii. Unul dintre ei, care este bolnav psihic, a susținut că fratele său și-a ucis mama. Bărbatul a fost ridicat pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.