Viermii lui Robu

Viermii lui Robu

9
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu e mort. Politic. Cadavrul administrației sale a intrat în putrefacție.


Viermii au început să colcăie. Unii au fugit repede. Cât mai departe. Alții încearcă cu disperare să mânjească totul în jurul lor. Pentru că simt că vor pierde totul.

Forța lor venea din faptul că erau ai jupânului Timișoarei. Acum se vor întoarce de unde au plecat – la statutul de nimeni pe stradă. Iar acest lucru îi înnebunește după ani de zile în care au făcut ce au vrut, cum au vrut în administrația orașului.

Cu cât disperarea e mai mare, cu atât viermii sunt mai toxici. Împroașcă în toate părțile cu mizerii de mahala, minciuni scornite din aburii alcoolului și alimentate de frustrările care nu mai pot fi ținute-n frâu. Ajung să fie zero chiar și pentru grupările mafiote care i-au adoptat pentru că erau niște unelte utile. Și asta-i face să fie și mai agitați.

Știu că onoarea pe care o clamează sperând să fie acceptați este egală cu zero. Pentru că viermii nu-și pot depăși condiția. Oricât și-ar dori. Dintr-un motiv simplu. Nu au coloană vertebrală.

9 COMENTARII

  1. Bravo felicitări Dragoș Bota……
    Acum se vedem că blonda lui,,, Crăcănel,,, nu mai are aghiotant????
    Poate că aghiotantul va pleca altă vacuta – văcuțe cu lapte proaspăt…..
    Rămâne profa lui Crăcănel fără șofer?????….,,,,, ce mă fac doamne eu?????
    Crăcănel dacă pleacă la Popa Sapcă ce va face profa?????
    O să o mai caute șoferul?????
    Mai observăm că Nasleu e pe mute total…..
    Dragilor de azi să vă faceți bagajelul ca nu știți niciodată că după ora 6…fix mascații sunt treziți?????
    Nu cred că mai doarme unul liniștit noaptea????
    Dar totul are un început și uite că are și un sfârșit….

  2. Bah, ești bolnav sa scrii asa ceva. Acest oraș arata groaznic acuma 8 ani. Atitudinea lui Robu din ultimul an e una. Ce a făcut ca primar însă, jos pălăria.
    Tu ce ai făcut în viata ta?
    Ma îndoiesc ca ai făcut ceva de genul.
    Sa ori fie rușine, nu poți scrie asa ceva de un om!
    Decat dacă ți-o fi fost amantul nevesti-tii și îl urăști.

    P. S. Mi-e îmi suni a usr ist. Ca ăștia au atitudinea asta de ura. Și apropo, nu am votat în viata mea PSD.

    • tu esti analfabet, ba, george „mi-e” bolzan. retorica asta cu „ce a facut tu in viata asta” cand se vorbeste de primar este cea mai cretina intrebare. cum adica ce a facut? ce a facut cu banii altora, sau cum? reporterul a fost primar 8 ani sau robulake? ia mai du-te-n plm de idiot ce esti, vezi ca isi desface robulake bucile si asteapta sa-l lingi, homist ce esti.

  3. Să nu-l uităm pe viermele Ligius Buboi si Cosmin, patron la camioanele TRANSLIGIUS de 50de tone de pe ruta Pischia-Timisoara, vremelnic pus de Robu șef peste cei care controlează pe cei care au camioane (sic!). Asa escroc nu a mai avut ISCTR ul de când există. Băiat deștept Ligius asta, după 3luni de la instalarea în jilt, jumătate din cei care au camione in partea de vest, deja cotizau cate 100€/camion. Banii erau strânși,bineînțeles de viermi mai mici ca Zico ( Costân Cornel) si Nicușor (Fuicu Nicușor) care aveau de tras săracii la greu. Deh, in oras, mai marele BUBOI spunea la toți ca e pt Robu,sa trimită la București și pentru NASLAU si POPOVICIU zis Alin băiat fin, pentru parangheliile care erau obișnuiți sa le facă.
    Gata cu poveste, bai fraților ăștia de la Parchet,DNA,DGA etc etc, ce p…..a mamii lor fac???? Chiar asa lipsa de meserie in ei sa nu ii documenteze?!? Sau cum spunea cineva mai sus, la ora 6 toti stau lângă pătuț cu bocceaua făcută.
    Urata istoria înfăptuita de acest individ BUBOI LIGIUS COSMIN….

  4. Limbajul nu spune nimic despre Robu, dar spune totul despre tine ca persoană. E o vorbă, libertatea ta se oprește unde începe libertatea mea, dar se pare că în accepțiunea ta nu mai există reguli, nu mai există bariere, nu mai există limite. Dacă eram în locul lui Robu nu te vedeam bine, te dădeam în judecată pentru mobbing de nici Kovesi nu te mai scotea de pe Popa Șapcă, și ceream să fii dus și în cămașă de forță. Sunt pline pușcăriile de pretinși ziariști aserviți și violenți. Nu știu prin ce coclauri și tarlale meltene ai crescut, dar ai o pasiune paroxistică pentru bârfă, scandaluri, de fapt prin asta ai ridicat și făcut cunoscută redacția. Mă dezguști și îmi stârnești repulsie din toate punctele de vedere!

    P.S. Ce poză de wall sugestivă! Ce chip, ce figură prietenoasă! Fii obiectiv cu tine însuți, dacă ar fi să te întâlnești prima dată cu acest individ, ți-ar inspira încredere?!?

    P.P.S Simplul fapt că nu dai curs comentariilor care nu îți convin îți dă automat arama pe față.

    P.P.P.S Măcar de ai fi avut/avea abilitatea de a jongla cu oamenii, că arta războiului constă în înșelătorie nu în pumn, dar pentru asta ai nevoie de o cerebralitate superioară, ce ție îți lipsește, și pe care nu o vei atinge niciodată!

  5. N.Robu a făcut mai mult decât predecesorii săi,problema e că se putea face și mai mult și ce e mai grav atitudinea…..din păcate au rămas în primărie excrementele vechii administrații pe funcții bine plătite…
    Daca actualul primar nonroman ,ales democratic incepe cu greaua moștenire am pus-o.Timisoara merita mult mai mult decât a primit…

  6. Oricum ale mai bine acum decât pe vremea lui Fonta Marcel, un analfabet uns director la ISCTR de către unchiul sau pentru a aduna bani. FONTA MARCEL praduia tot și nu își vedea mizeria din propria ograda, toate tirurile lui circula încălcând legea, sper dimineața la ora 6:00 s fie și el vizitat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.