Maryliss revine în fața fanilor cu un clip filmat într-o locație mirifică,...

Maryliss revine în fața fanilor cu un clip filmat într-o locație mirifică, la Gărâna

0
DISTRIBUIȚI

Maryliss a lansat o variantă proprie a piesei „Blinding Lights“ (The Weeknd), care are parte de un clip filmat la Gărâna într-o locație minunată, video-ul fiind realizat de Bogdan Dunăreanu, recording-ul de Laurențiu Morun iar de mixaj și master s-a ocupat Alin Luculescu.

În luna iulie a acestui an, melomanii din Timișoara au avut parte de evenimentul „Timișoara Cântă“, ce a inclus o serie de concerte cu DJ Project, Roxen, Beck Corlan, Maryliss, Zebbra și Vest Phoenix Cover, desafășurat în parcarea VIP din Iulius Town.


Tot în acest an, de 1 iunie, Maryliss a lansat videoclipul numit „Copil, măcar o zi, iar luna trecută fanii artistei au avut parte de o variantă acustică a piesei „În urma ta“, melodie care a avut parte anul trecut de un videoclip realizat de Timișoara Film Society.

Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, Maryliss a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă și a participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanța de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley. Alături de Maria Avramescu, din trupă mai fac parte Adi Dolea, Andrei Ghilea și Silviu Dan Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.