Timișoreanul din Subcarpați, Radu Pieloiu, a lansat primul său album solo

Timișoreanul din Subcarpați, Radu Pieloiu, a lansat primul său album solo

0
DISTRIBUIȚI

Radu Pieloiu, artistul timișorean care și-a creat un nume aparte în scena muzicală autohtonă grație diverselor proiecte în care a fost implicat, a lansat primul său album solo care poartă numele de „Between The Lines”.

„Nu e o compilație de ritmuri de tobe… e o combinație a tuturor influențelor pe care le-am dobândit de-a lungul timpului. Plecând de la percuția clasică, la rock, la jazz…și multă muzică improvizată.


Momentele de pe album fiind unice, nu le voi putea reproduce exact cum sunt acolo și nici nu-mi doresc asta“, a spus artistul timișorean care este tobarul îndrăgitei formații Subcarpați.

Discul de debut al lui Radu Pieloiu cuprinde cinci piese și patru bonus-uri și a fost înregistrat într-un mod „one-take” în propriul său studio. Albumul complet poate fi ascultat începând de astăzi pe bandcamp și în curând și pe alte patforme de streaming.

Discul a fost mixat de Radu Pieloiu și Daniel Hurmuz – Black Butterfly Studios și masterizat de Uțu Pascu. Toate piesele albumului au, de asemenea, o sesiune live, filmată în timp ce au fost înregistrate piesele audio, iar grafica acestuia a fost realizată de Silviu Gușat de la Modus Vivendi Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.