CJAS Timiș anunță că se pot face analize gratuit oriunde în țară

CJAS Timiș anunță că se pot face analize gratuit oriunde în țară

0
DISTRIBUIȚI

analize

În urma unei analize efectuate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș cât și a discuțiilor cu furnizorii  de servicii medicale paraclinice din județ, s-a constatat că aceștia dispun de fonduri suficiente pentru analize de laborator și investigații de imagistică, ținând cont și de faptul că fondurile au fost suplimentate, tocmai pentru a face față solicitărilor asiguraților.

„Asigurații beneficiază gratuit de analize medicale de laborator și imagistică pe întreg teritoriul țării, fără a mai condiționa acordarea acestor servicii doar de către furnizorii care se află în relație contractuală cu aceeași  casă de asigurări, cu care se află și medicul care a emis biletul de trimitere.


Astfel, pe baza unui bilet de trimitere eliberat de medici aflați în relație contractuală cu oricare dintre casele de asigurări de sănătate, asiguratul poate beneficia de investigații paraclinice la orice furnizor din țară”, a declarat dr. Victor Dumitrașcu, director general CJAS Timiș.

Bugetul alocat furnizorilor de imagistică pentru anul în curs este de  17,4 milioane de lei, la fel cu cel alocat laboratoarelor, care este tot de 17,4 milioane lei.

În contract cu CJAS Timiș se află 27 de laboratoare de analize medicale, 21 furnizori de imagistică și 21 de furnizori de ecografii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.