Provocare în pandemie – cum poți câștiga reducere pentru un an călătorind...

Provocare în pandemie – cum poți câștiga reducere pentru un an călătorind cu trenurile zăpezii

0
DISTRIBUIȚI

În lunile de iarnă, cele mai îndrăgite locuri pentru a petrece puțin timp liber sunt stațiunile în care munții sunt acoperiți de zăpadă, iar bucuria celor care iubesc acest anotimp este deplină. În ciuda restricțiilor, mulți se încumetă să pornească la drum, fie și pentru scurt timp, pentru a savura câteva ceasuri pe pârtiile de ski sau de săniuș sau doar pentru o plimbare în minunatul aer de la munte.

Trenurile zăpezii

Din 4 ianuarie până în 28 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de o ofertă de călătorie numită „Trenurile zăpezii”, prin care călătorii beneficiază de o reducere cu 25 % la trenurile care ajung în cele mai căutate stațiuni montane.


Reducerea se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio care ajung la Brașov și pe Valea Prahovei sau la cele cu destinația Vatra Dornei, iar la sfârșit de săptămână, reducerile pentru deplasările între stațiuni sunt și mai mari.  Trenul oferă doritorilor de drumeții posibilitatea de a călători în grupuri mai mari, evitând totodată aglomerațiile și ambuscadele de pe șoselele mult mai nesigure în acest anotimp. Ofertele sunt numeroase și reducerile, de care beneficiază atât adulții cât și copiii, considerabile. CFR Călători dă asigurări că trenurile incluse în ofertă au vagoane cu o capacitate sporită de transport, modernizate recent.

Concurs pentru fotografi

Pasionații de fotografie pot participa la concursul „Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”, care se desfășoară în aceste ultime două luni de iarnă. Fotografiile trebuie să surprindă imagini cu trenurile din timpul călătoriei, din tren sau de la fereastra trenului iar cei care doresc să participe la concurs trebuie să trimită cel mult zece imagini foto prin wetransfer la adresa de mail marketing.calatori@cfrcalatori.ro . Desemnarea câștigătorilor va avea loc în 4 martie 2021 iar premiul cel mare va consta într-un an de reduceri pe transportul feroviar.

Pe durata călătoriei, măsurile de protecție sunt obligatorii atât în stații sau săli de așteptare cât și în trenuri. Biletele de călătorie pot fi procurate online sau de la casele de bilete din gări sau agenții iar informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon publicate pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.