Nasleu a trimis muncitori de la Piețe SA să-i facă reparații în...

Nasleu a trimis muncitori de la Piețe SA să-i facă reparații în apartamentul secret din București. Cum i se raporta stadiul lucrărilor

7
DISTRIBUIȚI
Muncitor de la Piețe SA lucrând în apartamentul secret al lui Ioan Nasleu din București

Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, a trimis, în vara anului trecut, o echipă de muncitori de la societatea aflată în subordinea Primăriei Timișoara  pentru a face reparații în apartamentul secret de la București. În acest timp ei erau pontați ca lucrând la Timișoara pentru societatea de piețe. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu a achiziționat, când era consilier personal al lui Nicolae Robu, un apartament de peste 100.00 euro în cartierul Băneasa printr-o inginerie financiară care a mascat că este adevăratul proprietar, în față apărând firma GTA Telecomunication SRL, care aparține soției lui Ionuț Gaița, un liberal abonat la contractele cu Primăria Timișoara. Deși directorul de la Piețe SA a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”Nu știu dacă o să fie al meu, dacă mi-l permit să-l cumpăr. Acum doar plătesc niște rate”, realitatea este că s-a comportat ca un adevărat proprietar.

Muncitorii trimiși la București au fost doi angajați de la atelierul de reparații al Piețe SA – Marius Ștefoni, electrician și Ghiță Iștoc, zugrav. Ștefoni era, la acel moment, unul dintre oamenii de încredere ai lui Nasleu, fiind consătean cu acesta de la Obreja și fiind adus în firmă în timpul mandatului său. Ulterior, când Ștefoni a refuzat să mai îndeplinească ordinele lui Nasleu, a fost dat afară din companie, la sfârșitul anului trecut, pe motiv de ”eficientizare” a activității companiei. Preavizul electricianului este suspendat deoarece acesta este în concediu medical.

Mihai Ștefoni a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”Am fost contactat de Nasleu, telefonic, în timpul serviciului era, să-l conving și pe colegul meu Ghiță Iștoc să mergem la București să punem la punct apartamentul pentru că vrea să-l închirieze. Ghiță nu a fost de acord inițial, dar i-am promis că fie ce o fi nu o să mai execut nicio lucrare după asta. Domnul director mi-a spus să nu spun la nimeni de apartament, că e secret, nu trebuie să se știe.  Am plecat spre București, cu mașina de la Piețe – TM 18 HUC (un BMW X5, n.a.).


Trebuia să vină și domnul director cu noi, cu mașină, dar a optat să vină cu avionul, totuși. La plecare, ne-a dat cardul dumnealui de la compania Piețe SA să putem să alimentăm în București și pe drum. Dovezile se găsesc în notele contabile de la firmă pentru că a avut delegație de deplasare”.  Nasleu a transmis, în 22 iulie, un mesaj vocal în care întreabă ”ajungi și tu în vreo două ore ca să-ti dau cheile la apartament acolo?”. În 23 iulie la ora 00,53, Nasleu a fost informat că angajații au intrat în apartamentul secret.

”Am avut de dat cu silicon, de curățat sitele de la aparatele de climatizare, becuri schimbate, zugrăveli și diferite reparații de interior. Am dormit în apartament. Cu tot cu deplasare a fost undeva la cinci zile, din 21 până în 25 iulie. Am fost pontați ca fiind la lucru. Acolo dormea și el că venea doar seara. Nu am primit decât bani de mâncare”, a povestit Ștefoni.

Declarația acestuia este susținută și de Ghiță Iștoc  ”Este adevărat. Anul trecut, nu îmi mai amintesc când, am fost trimis de domnul director Nasleu la apartamentul din București. Sunt zugrav. Am făcut niște mici reparații – erau niște fisuri pe care am dat cu niște gled și am întins niște tifel cu pensula”.

În zilele următoare, Nasleu a primit pe Whatsapp mesaje de la angajați în care a fost ținut la curent cu lucrările din apartament, primind inclusiv fotografii cu lucrările efectuate, el comentând cu ”super”. În 25 iulie, dimineața la 5,00, cei doi muncitori au plecat spre Timișoara.

Ioan Nasleu nu a răspuns, până la ora redactării acestui material, la întrebările transmise de PRESSALERT.ro legate de trimiterea muncitorilor de la Piețe SA la București.

 

7 COMENTARII

  1. Va dați seama ce jaf este și în contractele publice cu primăria a personajului principal. Cum sar fi umflat devizele de lucrări și sa scoată bani publici.
    Aloooooo organele ce fac. Grup de infractori pe fata.

  2. Alooooo Diicot noi cetățeni vedem un grup organizat în frunte cu Robu Nicolae, care au furat tot, trebuie verificat absolut tot, terenuri din patrimoniul statului????

  3. Aceste aspecte de mușamalizarea a furturilor din patrimoniul statului prin primăria Timișoara, cu girul fostului primar Robu Nicolae sunt de 7 ani dar nimeni nu vrea să se autosesizeze sau poate sunt sesizate dar așteaptă prescriirile……??????
    Aceasta este sau a fost sper Timișoara Normală!!!!!!!
    Vrem justiție și pt Robu și Nasleu dacă există justiție într-adevăr în această țară

  4. Acest apartament este un chicy, un apartament făcut de un om cu gusturi,, de,,
    pantaloni roz și ciorapi galbeni….
    Poate ar fi momentul sa l ia procurorii să nu mai auzim de acest individ care este de fapt un pericol social pt noi toți cetățenii….

  5. Al dracu bandit. Acum s-a terminat. Sper sa urmeze si Roibu, nu degeaba i-a carat Ionuț valizele prin lume!!! Sper sa-l toane pe Rob si pe mai multi implicati in jafurile din Timisoara, si de prin imprejurimi. Hai Ionuț, hai, toarna-i ,da-i in mama lor, scapa tu, cum s-au lepadat si ei de tine!!?!?! Atata vreme i-ai imbuibat cu de toate, pai n-ai fost tu cam prostuț???? Acum, nu te mai cunoaste nimeni, da-i in gat… si-asa nu mai ai nimic de pierdut… o sa-ti smangleasca statul tot ce an ”Hagonisit” din salariul de bugetar :)))))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.