SCM Politehnica a fost la o secundă de trei puncte mari cu...

SCM Politehnica a fost la o secundă de trei puncte mari cu Turda

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a remizat la Sfântu Gheorghe cu mult mai bine clasata Potaissa Turda după un meci foarte spectaculos şi pe care a fost la un pas să-l câştige. Alb-violeţii au prestat un joc solid, dar au irosit în ultimele momente ale partidei şansa de a lua toate punctele şi s-a încheiat 25-25.

Duelul antrenorilor cu trecut la Poli ca jucători a fost foarte interesant de la un capăt la altul în Sepsi Area.


Timişorenii au fost conduşi la început, dar au avut trei goluri avantaj la pauză: 13-10.

Alb-violeţii, cu un lot mai subţire numeric, au fost egalaţi mai întâi de un fost jucător, Dragas iar partida a stat mereu sub semnul întrebării în privinţa deznodământului. Tcaciuc a reparat pe final nerealizările din ofensivă, bănăţenii având şi câteva faze litigioase la care au protestat, în van. Mai mult, tânărul Pal a apărat un 7 metri apoi Călin Dedu a înscris un gol în timp ce era faultat. Părea să fie reuşita victorioasă după o nouă ratare la poarta alb-violetă, dar Barros a fost neatent şi i-a oferit şansa lui Thalmaier să înscrie în ultimele clipe ale jocului.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 5, Baican 5, Barros 4, Caba 3, Cîmpan 3, Fenici 2, Șomlea 2, C. Dedu 1.

Egalul nu ajută foarte mult „cauza” alb-violetă, echipa lui Vlad Caba acumulând 22 de puncte (locul 7) după prima remiză stagională. A fost primul egal şi pentru trupa lui Horaţiu Gal, care are însă 37 de puncte şi e pe 2. Mâine, de la ora 18.30, SCM Poli întâlneşte Vasluiul în sala mai mică din Sg. Gheorghe – „Kati Szabo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.