Timișorenii pot urmări online cum se face deszăpezirea, în timp real. Cum...

Timișorenii pot urmări online cum se face deszăpezirea, în timp real. Cum puteți face sesizări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-582185364">

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, în cursul nopții de joi spre vineri, începând cu ora 3.00 și până în acest moment, firma Brantner a intervenit în vederea deszăpezirii și combaterii gheții în mai multe zone din oraș. Primăria are în vedere pentru deszăpezire, în permanență, atât arterele principale, cât și podurile și intrările și ieșirile din oraș.

S-a acționat cu patru utilaje mari, o cisternă cu clorură de calciu și patru utilaje de capacitate mică. S-au împrăștiat aproximativ 120 tone de sare și șase tone de clorură de calciu.

De asemenea, la intrările și ieșirile din oraș și pe artere principale s-a acționat cu sare, iar pe poduri cu sare și de dimineața cu clorură.

Trotuarele și stațiile mijloacelor de transport în comun sunt măturate manual.

Utilajele de deszăpezire pot fi urmărite, în timp real, aici: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie.

„Dacă observă neconcordanțe între aceste date și datele reale din teren, îi rugăm pe timișoreni să ne transmită o sesizare pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul primăriei, la adresa www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii, secțiunea «Străzi și trotuare», cu o poză și indicând locul unde a fost făcută”, au transmis, vineri, reprezentanții municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.