Accident teribil pe o șosea din vestul țării. Un tânăr a murit,...

Accident teribil pe o șosea din vestul țării. Un tânăr a murit, altul a ajuns în stare gravă la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier mortal a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30, pe Drumul Naţional 66A, în zona localității hunedorene Lupeni. Un şofer în vârstă de 29 de ani, din Petrila, a pierdut controlul asupra camionetei pe care o conducea şi a ieşit cu ea în afara părţii carosabile, izbind violent un stâlp de iluminat. În urma impactului, un tânăr de 24 de ani, din Petrila, pasager în autoutilitară, a murit. Şoferul, rănit grav, a fost preluat de echipajele medicale de urgenţă şi transportat la spital.

„Pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor au acţionat pe DN 66 A la un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară ce s-a izbit violent de un stâlp de pe marginea drumului. Echipele au găsit în autoutilitară un tânăr de 24 de ani inconştient şi încarcerat. Şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat cu multiple traumatisme la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Lupeni.


Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, personalul medical al SAJ şi paramedicii SMURD au încercat stabilizarea tânărului prins în autovehicul. Victima a intrat în stop cardio-respirator şi în ciuda eforturilor pentru resuscitarea acesteia nu a răspuns la manevre”, a informat ISU Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.