Trupa timișoreană Kultika a lansat albumul „Capricorn Wolves” pe vinil

Trupa timișoreană Kultika a lansat albumul „Capricorn Wolves” pe vinil

0
DISTRIBUIȚI

Cel de-al doilea disc al trupei timișorene Kultika, „Capricorn Wolves”, lansat la începutul acestui an în colaborare cu Loud Rage Music, are parte de câteva zile și de o variantă pe vinil.

Discul realizat de formația timișoreană a avut parte de o serie de recenzii pozitive în presa internațională, printre cei care au dedicat cronici favorabile acestui material numărându-se New Musical Horizons (Belgia), Metal Temple, Jazzquad (Rusia), MetalStorm, Headshot Metal, Nailed Nazarene Magazine (Brazilia), Rozsdagyar (Ungaria) sau Dutchmetalmaniac (Olanda).

„Albumul materializează o întrebare existențială asupra realității în care trăim: ce e real și ce e simulare, ce e simbol și ce e aievea.


«Timpul îl măsoară doar oamenii», «timpul nu există de fapt» sunt afirmații axiomatice prezente în conștiința colectivă, astfel conceptul de măsurare și raportare spațial-temporal este extrem de fascinant pentru noi și felul în care ne străduim să-l înțelegem. Titlul albumului – «Capricorn Wolves» – are două componente: o parte astrală, spirituală, această constelație este văzută că fiind la capătul timpului ce se reînnoiește anual, iar lupii impersoneaza lumea și societatea în care trăim și care dictează totul într-un format extrem de distopic: convențiile morale, religia, alimentația, accesul la tehnologie etc – toate acestea alterand puritatea ancestrală a spiritului și libertatea primordială a oamenilor, incatusandu-i în ceva previzibil, dictat, programat. Această este cumva tema centrală despre care vorbim pe parcursul a aproximativ 47 de minute de-a lungul acestui album”, au spus membrii trupei timișorene despre acest disc.

Vinilul formației timișorene alcătuite din Jack Popescu (voce, chitări), Fulmineos (chitări), Marcel Iovanov (bass), Sergiu Nadaban (tobe) și Marius Muntean (tobe) poate fi comandat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.