Bărbatul ucis de tren la Voiteg era în timpul serviciului. ITM anchetează...

Bărbatul ucis de tren la Voiteg era în timpul serviciului. ITM anchetează cazul

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a deschis o anchetă după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, pe raza comunei Voiteg.

Directorul ITM Timiș, Pavel Kassai, a declarat pentru PRESSALERT.ro că este vorba despre un accident de muncă, cercetat de inspectori.

Ieri, un tren de marfă, care se deplasa pe direcția Voiteg-Gătaia, l-a surprins și mortal, în dreptul kilometrului feroviar 1+800.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Victima făcea parte dintr-un grup de opt muncitori din Timiș, dar angajați la o firmă din Brașov, RC-CF Brașov.


Muncitorii lucrau la întreținerea căii ferate, iar unul dintre muncitori a ajuns sub roți. Inspectorii ITM au ajuns în 20 de minute la fața locului, dar nimeni nu știa cum a ajuns sub roți. Trenul i-a tăiat picioarele și i-a zdrobit capul. Trenul de marfă care l-a lovit aparținea firmei SC TIM RAIL CARGO SRL și se deplasa de la Timișoara la Gătaia. Inspectorii de muncă au început cercetarea, vrem să vedem dacă muncitorii au fost instruiți corespunzător”, a declarat pentru PRESSALERT.ro directorul ITM Timiș, Pavel Kassai.

Potrivit acestuia, bărbatul decedat ieri era născut în județul Maramureș, dar locuia în Gătaia. Era divorțat și avea un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.