Doi luptători din Timişoara, medaliaţi în puternicul turneu ADCC din Serbia. Au...

Doi luptători din Timişoara, medaliaţi în puternicul turneu ADCC din Serbia. Au revenit în competiţii după un an

0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Simon şi Alexandru Simon, fraţii medici stomatologi practicanţi de jiu-jitsu brazilian la nivel înalt, au revenit pe tatami după mai bine de un an de zile. Cei doi au participat la puternicul turneu internaţional ADCC Serbia Open. Primul, fratele mai mare, a obţinut aurul la categoria +100 kg intermediar, în timp ce fratele mai mic a cucerit argintul la +100 kg profesionişti.

Competiţia din ţara vecină, una de grappling sau „submisson wrestling” trebuia să se desfăşoare anul trecut, dar a fost amânată din cauza pandemiei.


Competiţia a avut loc la Kovin, unde ieri Cătălin Simon a triumfat la +100 kg intermediar. El a trecut în ultimul act de sârbul Marko Canic, mulţi dintre cei eliminaţi de bănăţean fiind deţinători de centura neagră la judo şi sambo.

Alex Simon a avut concurenţă serioasă la profesionişti, unde a elimina campionul MMA al Poloniei, dar a cedat în finală în faţa unui sportiv de 170 kg, campion mondial ADCC si centura neagra in BJJ, bosniacul Benjamin Sehic.

In 2019, cei doi sportivi din Timişoara, legitimaţi la Iguana Fight Team Timişoara (club afiliat Mill Hill BJJ), au concurat cu succes la Mondialul de jiu-jitsu brazilian. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.