Lucian Boncu vrea achitare în dosarul uciderii unei femei când era drogat:...

Lucian Boncu vrea achitare în dosarul uciderii unei femei când era drogat: „Nu a fost un accident vădit. Eu nu sunt un fricos. Îmi asum ce fac”. Ce probe zdrobitoare au venit de la DIICOT

7
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Timișoara a judecat, astăzi, pe fond dosarul în care liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecată fiind acuzat că, aflat sub influența cocainei, a lovit o femeie cu mașina, în timp ce efectua o manevră cu spatele, victima decedând la spital. Cei doi apărători ai acestuia au cerut achitarea, considerând că nu sunt probe care să dovedească, dincolo de orice dubiu, comiterea faptelor de către Boncu.


S-a susținut că fapta de care este acuzat nu este prevăzută de legea penală „deoarece în textul de lege se vorbește de substanțe psihoactive. Cocaina nu este o substanță psihoactivă. Ea beneficiază de o lege specială pentru substanțe stupefiante și psihotrope. Acuzația nu se încadrează în tiparul legal”.

Avocații au considerat că în cazul uciderii din culpă „nu a fost un probatoriu elocvent că decesul victimei are legătură directă cu manevra de mers în marșarier. Domnul Boncu nu a spus niciodată că a lovit victima, ci că a auzit un țipăt și a văzut-o la pământ”. Procurorul de ședință a contrazis apărarea, amintind de faptul că „din înregistrările pe care DIICOT le-a transmis se aude cum inculpatul este cel care a sunat la 112 și a spus că a accidentat o femeie. Sunt alte 20 de înregistrări, cel puțin atâtea am numărat eu, în care apelează diverși apropiați sau din familie și le spune că a lovit o femeie și este în stare gravă. În nicio înregistrare nu susține că nu a lovit-o. Aceste înregistrări se coroborează cu probele la dosar”.

În ultimul său cuvânt, Lucian Boncu a cerut să fie achitat „din moment ce nu a fost un accident vădit. Eu nu sunt un fricos. Îmi asum ce fac, dar aici, la rece, sunt la mâna unor experți. Victima când era jos mi-a spus să stau liniștit că nu a pățit nimic”.

Instanța a anunțat că sentința va fi pronunțată în data de 14 aprilie.

7 COMENTARII

  1. Ce p mea ți- ai asumat ?Asumare înseamnă adevăr gras împuțit ! Asumare înseamnă recunoașterea greșelilor și îndreptarea lor ! De orice natura ar fii ele ! Chiar dacă nu le recunoști și minți cu dovezile in fata vei fii pedepsit Pt ele , dar pe lângă vei fii pedepsit de viața și Pt nerușinarea cu care minți! Inainte sa moara doamna nu ți- a scris și vreun testament ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.