Un medic rezident din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, găsit...

Un medic rezident din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, găsit mort în propria locuință

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr doctor a fost găsit mort, din cauze încă necunoscute, în locuința sa din Timișoara. Medicul rezident avea 28 de ani și a lucrat cu pacienți COVID-19 o buna perioada de timp, însă în ultimele zile a lucrat pe secția de Terapie Intensivă non-COVID. Aseară, tânărul a ieșit din tură și a plecat spre casă. Conform IPJ Timiș, trupul neînsuflețit al medicului rezident a fost găsit de mama sa aseară, după ora 22.00.

„Am fost informați în această dimineață de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. Colectivul SCJUPBT își exprimă regretul vis a vis de această tragedie nemarginită”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara.

Directorul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu, spune că s-a petrecut o tragedie prin decesul acestui medic rezident tânăr de la secția ATI.

„Acesta a fost găsit în stare de inconștiență de un echipaj SMURD în jurul orei 6 în această dimineață, din informațiile pe care le avem.


Din păcate, manevrele de resuscitare au eșuat, iar acesta nu a mai putut fi salvat. Noi, ca și colectiv al Spitalului Județean, vreau să ne exprimăm regretele și condoleanțele pentru familia acestui domn doctor. Din informațiile pe care le am, era un medic excepțional, un student de nota zece, a fost preocupat de această meserie, a lucrat o perioadă și pe zona roșie cu bolnavii covid. În ultima perioadă, a lucrat din nou pe ATI-ul non covid. Aș vrea să trag un semnal de alarmă pentru că din informațiile pe care le avem, suspiciunea inițială de ucidere din culpă sau sinucidere mai bine zis, este o situație care poate fi atribuită stresului imens la care sunt supuși medicii în această perioadă. Să nu creadă cineva că dacă noi suntem medici suntem Dumnezei sau nu avem trăiri emoționale sau vieți personale sau probleme de sănătate. Vedeți dumneavoastră, după un an de zile de luptă cu această boală, indiferent de specialitatea pe care o au medicii, dacă știi că ai făcut tot ce ai putut și un pacient moare, asta nu înseamnă că pe ei nu îi afectează enorm”, a declarat Pătrașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.