Surpriză pentru oamenii legii, la percheziția locuinței bărbatului care a încercat să...

Surpriză pentru oamenii legii, la percheziția locuinței bărbatului care a încercat să mituiască un polițist cu 12.000 de euro

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost oprit de polițiști pe Autostrada Vestului, în data de 9 mai, și a încercat să le ofere agenților de la Brigada Autostrăzi o mită de 12.000 de euro pentru a-l lăsa în pace. Cu o zi înainte de acest incident, bărbatul este suspectat că furase aproximativ 100.000 de euro din locuința unei persoane.

După ce a fost arestat preventiv, la solicitarea procurorilor DNA, pentru tentativa de mituire a polițiștilor, locuința suspectului a fost percheziționată.


În pivniţa casei bărbatului de 40 de ani, poliţiştii au găsit nu mai puțin de 80.000 de euro.

„În urma percheziţiei efectuate la data de 12 mai, de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Arad, bănuit de furt calificat, au fost ridicaţi 80.000 de euro. Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 8/9 mai, în timp ce se afla la domiciliul victimei şi profitând de neatenţia acesteia, bărbatul ar fi sustras suma de aproximativ 100.000 de euro. Prejudiciul a fost parţial recuperat şi restituit păgubitului, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În prezent acesta este reţinut într-o altă cauză, urmând ca zilele următoare să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.