Activitatea cu publicul se reia de săptămâna viitoare la Serviciul Înmatriculări Auto...

Activitatea cu publicul se reia de săptămâna viitoare la Serviciul Înmatriculări Auto Timișoara, după „pauza” provocată de o anchetă de corupție

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că ghișeele Compartimentului de Înmatriculări se redeschid începând de marți, 22 iunie. După „șocul” de la începutul săptămânii, când nouă agenți au fost arestați preventiv într-o anchetă de corupție, programul serviciului a fost serios afectat, fiind făcute eforturi pentru a elibera numerele de înmatriculare provizorii celor care depuseseră deja dosarele.

Începând de marți, programul de lucru cu publicul va fi în intervalul orar 08:00 – 15:30.

Marți se vor prelua dosarele de înmatriculare pentru persoanele programate în data de 14 iunie, iar miercuri, pentru cele programate în 15 iunie.

„Se va păstra ora rezervării, iar pentru funcționarea în bune condiții, rugăm toți solicitanții să se prezinte la ghișeu cu câteva minute înainte de această oră.


Programările din intervalul orar 15:30 – 20:00 nu se anulează, solicitanții fiind rugați să se prezinte în intervalul orar 08:00 – 15:30”, au transmis, vineri, reprezentanții Prefecturii Timiș.

Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform datei curente, respectiv 22 iunie.

Programul de eliberare al documentelor este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 15:00.

Vă reamintim că, în urma unei anchete de corupție, nouă polițiști din cadrul serviciului au fost arestați preventiv, iar angajați din Arad și Bihor au fost detașați la Timișoara pentru a-i suplini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.