SCM Timişoara are doi baschetbalişti selecţionaţi la lotul naţional. România întâlneşte Letonia...

SCM Timişoara are doi baschetbalişti selecţionaţi la lotul naţional. România întâlneşte Letonia şi Belarus în preliminariile CM 2023

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă SCM Baschet Timişoara -pagina oficială / Facebook

Deşi nu a avut un sezon grozav de primă ligă, jucătorii lui SCM Timişoara au atras atenţia. Alexandru Olah şi Mirel Dragoste au primit telegrame de convocare la echipa naţională pentru „dublele” cu Letonia şi Belarus, jocuri din preliminariile FIBA Basketball World Cup 2023.

Olah şi Dragoste sunt prezenţe obişnuite în maioul României, chiar dacă nu din postura de alb-violeţi.


„Dragoste şi Olah vor intra în programul de pregătire al naţionalei în data de 19 iulie, la Bucureşti, unde tricolorii se vor pregăti până în 4 august. Vor urma alte trei zile de antrenamente în capitala Letoniei, apoi va începe seria partidelor menţionate”, se arată în comunicatul clubului bănăţean.

România va înfrunta în „bula sanitară” de la Riga (Letonia), naţionala ţării gazdă (în 7 şi 11 august), respectiv reprezentativa Belarusului (9 şi 13 august).

Cei doi baschetbalişti au fost incluşi pe lista „vulturilor” care vor reprezenta România în „dublele” cu Letonia (7 şi 11 august) şi Belarus (9 şi 13 august) din preliminariile FIBA Basketball World Cup 2023.

SCM Timişoara a încheiat ediţia „pandemică” a Ligii Naţionale în primele opt, dar a fost oprită în sferturi de CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.