Flavius Biea, sparring-uri cu un englez. Boxerul din Timişoara se pregăteşte de...

Flavius Biea, sparring-uri cu un englez. Boxerul din Timişoara se pregăteşte de lupta cu Ivan Alvarez de la Dumbrăviţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Flavius Biea / Facebook

Flavius Biea se va pregăti cu un pugilist britanic pentru gala care va avea loc la finele lunii în sala de la Dumbrăviţa. Boxerul de pe Bega va avea parte de opt sparring-uri în sala proprie, „Biea Boxing Gym”, cu englezul Asinia Byfield, ca parte din antrenamentul său. În 30 iulie, Biea îl va înfrunta pe mexicanul Ivan Alvarez pentru centura intercontinentală IBA deţinută de sportivul din vestul ţării, în cadrul Galei „Boxing Fight Championship” care va avea loc în sala polivalentă din Dumbrăviţa.

Meciurile de tip sparring cu Byfield vor fi timp de zece zile între 7 şi 17 iulie în sala sportivului din Timişoara.


Biea renunţând la un cantonament „afară”, după ce şi-a creat condiţii optime de pregătire acasă.

„L-am ales pe englezul Asinia Byfield pentru că stilul său este extrem de apropiat de cel al mexicanului Ivan Alvarez, cu care voi boxa în gala de la Dumbrăviţa. Nu voi pleca într-un cantonament, mă voi pregăti doar pe plan local. Am luat această decizie ţinând cont că am deschis această sală în care beneficiez de toate condiţiile şi nu mai sunt nevoit să plec din Timişoara pentru o pregătire adecvată unui asemenea meci. În plus, voi face alergări pe stadionul <<Ştiinţa>>, pe care evoluează Politehnica”, a declarat Flavius Biea.

Byfield are 32 de ani, a disputat 20 de meciuri în ringul profesioniştilor, câştigând 15, dintre care şapte înainte de limită, remizând în alte patru şi pierzând doar unul. De pregătirea lui Flavius Biea se ocupă în această perioadă antrenorii Ştefan Mercea şi Andrei Cherecheş.

Pe 30 iulie, în sala polivalentă din Dumbrăviţa, Biea îşi va pune la bătaie centura intercontinentală IBA în faţa mexicanului Ivan Alvarez (33 de ani), care a strâns 31 de victorii la profesionişti, 21 dintre acestea fiind obţinute prin KO. Gala „Boxing Fight Championship” va începe la ora 20.00 (transmisă pe Pro X).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.