Șofer fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini radiate, cu...

Șofer fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini radiate, cu numere de înmatriculare furate

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au oprit pentru control luni seara, pe Bulevardul Corneliu Coposu din orașul de pe Bega, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

„În urma verificării în baza de date a rezultat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, autoturismul condus ar fi fost radiat din circulație, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ar fi fost sustrase de pe un alt autoturism, din municipiul Timișoara.


De asemenea, în urma efectuării controlului autoturismului, au fost găsite două plăcuțe cu număr de înmatriculare și aparatură electronică a căror proveniență nu a putut fi justificată”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, „conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată” și „furt”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.