Locuri de parcare în locul garajelor de pe strada Martir Elena Nicoară....

Locuri de parcare în locul garajelor de pe strada Martir Elena Nicoară. Câte vor fi amenajate

0
DISTRIBUIȚI

Toate cele 26 de garaje de pe strada Martir Elena Nicoară au fost demolate.

Potrivit consilierului local Roxana Iliescu de la Pro România, în aceste zile, angajații Colterm de la departamentul Construcții Civile vor elibera terenul de resturile de betoane și moloz.

După eliberarea terenului, în aproximativ două săptămâni se va efectua predarea de amplasament dintre primărie și Societatea Drumuri Municipale, aflată în subordinea CL, care va amenaja 94 de locuri de parcare civilizate.

„În urma discuțiilor purtate cu conducerea SDM, raportat la capacitatea societății (număr de angajați, utilaje, programul de lucrări etc), această lucrare va fi finalizată în aproximativ două luni. Pentru cârcotași: NU am niciun interes personal în realizarea acestei lucrări. Nu locuiesc în zonă, ci în cartierul Ronaț. M-am implicat în acest proiect la sesizarea unui timișorean care locuiește în zonă, Gheorghe Bodeanu, si pentru că lucrările au fost începute cu mulți ani în urmă, însă nefinalizate (în planșă, zona colorată în albastru, prima etapă, cu 175 locuri de parcare, a fost finalizată acum vreo trei ani și șase luni).

Acum, analizez situația din alte zone din oraș, pentru că sunt foarte multe, sufocate efectiv de garaje, și voi face tot ce îmi stă în putere să demolăm aceste focare de infecție și să amenajăm parcări civilizate în cartiere.


În curând, o să vă anunț care-i următorul proiect!”, a transmis consilierul municipal Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.