Ripensia – Politehnica, duelul local din teste, va fi cu spectatori pe...

Ripensia – Politehnica, duelul local din teste, va fi cu spectatori pe „Electrica”. Cine poate intra pe arenă

0
DISTRIBUIȚI

SSU Politehnica şi Ripensia şi-au programat sâmbătă un amical – „repetiţie generală” înainte de startul Ligii 2. Gazdele roş-galbene, căci jocul se desfăşoară pe stadionul „Electrica”, au anunţat că la acest meci test va fi permis accesul publicului cu respectarea prevederilor actuale.

Atât Ripensia, cât şi Politehnica au mai disputat jocuri amicale de când noul protocol e în vigoare, cel care permite accesul pe arene în proporţie de 50%, dar în anumite condiţii.


Totuşi, până acum amicalele disputate acasă fie au fost lipsite de interes, fie au avut clar mesajul că nu se permite accesul, aşa cum a fost cazul alb-violeţilor, care au avut două meciuri disputate devreme şi la mijloc de săptămână pe „Dan Păltinişanu”. SSU Poli a avut totuşi ceva public la Kikinda, unde a pierdut cu localnica OFK, circa 300 de spectatori, dintre care câteva zeci au venit de la Timişoara.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe „Electrica” ar intra teoretic undeva la maximum 1.500-2.000 de spectatori (în funcţie de cât e considerată capacitatea totală), pe baza actualului protocol.

„Ripi”, care e organizatoarea amicalului, a anunţat şi condiţiile de intrare prevăzute în această perioadă. Astfel, vor avea acces, unul care altfel va fi gratuit:

„- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARSCoV-2”.

Ripensia a fost programată în prima etapă din noul sezon sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi. În timp ce SSU Politehnica are deplasare la Cluj, tocmai maţi, 3 august (ora 18).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.