SSU Politehnica a ajuns la şapte achiziţii. Timişoreanul nou sosit e fost...

SSU Politehnica a ajuns la şapte achiziţii. Timişoreanul nou sosit e fost component al lui FCSB şi Rapid

0
DISTRIBUIȚI

SSU Politehnica şi-a completat lotul cu o nouă „aripă”. Alb-violeţilor li s-a alăturat şi Daniel Benzar, care în sezonul trecut a fost componentul Rapidului şi care a semnat la rândul său pe doi ani de zile.

Daniel Dumitru Benzar (23 ani) e a şaptea sosire sub comanda lui Dorin Toma, după Zaluschi, Bîrnoi, Devenish-Meares, Serediuc, S. Costea şi Oanea. Fratele mai mic al lui Romario Benzar (Lecce, Italia) a crescut la LPS Banatul, dar nu a avut ocazia să evolueze la seniori în oraşul natal, fiind transferat la o vârstă fragedă de FCSB.


A mai evoluat la Voluntari, Clinceni, Dunărea Călăraşi şi Rapid. Pentru cea din urmă a marcat o dată în nouă goluri în campania reuşită de promovare din sezonul trecut. Dacă la giuleşteni nu a evoluat aşa de mult, în Liga I are 53 de partide şi şase goluri marcate până în prezent.

„Mă bucur că m-am întors la Timişoara, la o echipă de tradiţie şi sper să promovăm în Liga I. Locul Timişoarei e acolo, nicidecum în Liga 2. Aştept suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne ajute în îndeplinirea obiectivului”, au fost primele vorbe ale lui Daniel Benzar în noua postură de component al lui SSU Poli.

Mâine, de la ora 11.00, pe „Electrica”, Politehnica înfruntă Ripensia în ultima verificare înainte de startul campionatului. Jocul de mâine se dispută cu spectatori, care pot intra pe arenă în anumite condiţii. Alb-violeţii au fost programaţi în prima etapă la „U” Cluj tocmai marţi, 2 august, de la ora 18 (Digi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.