Zeci de reclamații la Poliția Locală Timișoara pentru muzica dată prea tare...

Zeci de reclamații la Poliția Locală Timișoara pentru muzica dată prea tare și gălăgie

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de timișoreni sună în fiecare lună la Poliția Locală să reclame că nu pot dormi de gălăgia făcută de vecini sau muzica prea tare de la terase.

„Polițiștii locali au acționat în ultima perioadă, ca urmare a sesizărilor de la cetățeni, pentru verificarea situațiilor în care nu se respectă legislația referitoare la tulburarea liniștii publice prin zgomote sau larmă, ori prin aparate de muzică la intensitate ridicată, precum și pentru tulburarea liniștii locuitorilor pe timp de noapte, fapte prevăzute de Legea 61/1991 republicată”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Astfel, în ultima lună, au fost înregistrate 28 de astfel de sesizări, în cazul a 21 dintre ele fiind luate și măsuri de sancționare, în valoare de 12.300 de lei.

Au fost reclamate terase și baruri de pe bulevardul Regele Carol, General Dragalina, Calea Dorobanților, Piața Victoriei, Corneliu Coposu, petrecere organizată pe str.


Ion Vidu, dar și grupuri de tineri care ascultau muzica și făceau gălăgie într-un parc de pe Calea Sever Bocu, pe străzile Stelelor, Științei, Iancu Văcărescu, Paris, Torontalului, Aradului, dar și pe Aleea Studenților în Complexul Studențesc.

Sancțiunile pentru astfel de fapte pot ajunge până la 1.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.